fbpx

ISO 27001: Sistemul de management al securității informației

Angajamentul ZONK față de protejarea informațiilor sensibile ale clienților și asigurarea un mediu securizat pentru operațiuni.

10 minute de citit
Publicat de Daniel Serbu în iunie 15, 2023

Certificarea ISO 27001 pentru Sistemul de Management al Securității Informației (SMSI) reprezintă un standard internațional recunoscut global. Pentru ZONK, aceasta este esențială pentru că demonstrează angajamentul nostru ferm față de protejarea informațiilor sensibile ale clienților și asigură un mediu securizat pentru operațiunile noastre.

 

Oferind un cadru solid pentru implementarea și menținerea unui sistem robust de gestionare a securității informațiilor, certificarea 27001 ne permite să identificăm riscurile potențiale, să implementăm măsuri de protecție adecvate și să ne asigurăm că datele clienților noștri sunt tratate cu cea mai mare grijă și confidențialitate. Astfel, confirmăm loialitatea față de standardele internaționale și față de asigurarea securității informațiilor în toate aspectele afacerii, consolidând încrederea partenerilor și reafirmând poziția noastră ca o companie IT responsabilă și în pas cu cele mai bune practici din domeniu. 

 

Certificare recunoscută internațional pentru compania IT ZONK

La ZONK, suntem mândri să menționăm că certificarea noastră ISO 27001 pentru Sistemul de Management al Securității Informațiilor este realizată de Certrom, o companie acreditată RENAR (Registrul Național de Acreditare a României).  

RENAR este instituția din România care colaborează direct cu UE, asigurând recunoaștere internațională a certificărilor efectuate. Alegând Certrom, am optat pentru o organizație de încredere și respectată, care se supune unor politici riguroase de calitate și profesionalism în acest proces complex.

Astfel, ne asigurăm că acreditarea este recunoscută pe plan național și internațional, consolidând reputația noastră în domeniul securității informațiilor, în conformitate cu cele mai înalte standarde profesionale. 

Proceduri și practici ZONK pentru menținerea celor mai înalte standarde pentru securitate

Pentru obținerea certificării ISO 27001 pentru Sistemul de Management al Securității Informației, la ZONK am implementat o serie de măsuri și proceduri menite să asigure securitatea și protecția datelor clienților noștri și a fluxului de lucru intern.

 • Îmbunătățirea securității fizice a echipamentelor și comunicațiilor companiei 
 • Proceduri de protejarea și monitorizarea accesului la echipamentele existente 
 • Dezvoltarea unui mediul sigur și controlat pentru departamentele companiei 
 • Îmbunătățirea procedurilor de utilizare a resurselor publice 
 • Implementarea protocoalelor de criptare pentru transmiterea și stocarea datelor companiei și a clienților noștri
 • Implementarea procedurilor de control al accesului asupra datelor de autentificare 

 

 • Implementarea funcționalităților tehnologice ce respectă standardele actuale de securitate, în proiectele dezvoltate de către departamentele IT ale companiei noastre 
 • Monitorizarea soluțiilor tehnice ale clienților din portofoliul companiei noastre si recomandarea acțiunilor specifice pentru îmbunătățirea securității informatice a echipamentelor și software-ului pe care aceștia îl folosesc 
 • Dezvoltarea procedurilor de monitorizarea a sistemelor și realizare de copii de siguranță periodice, asupra conținutului și a bazelor de date, pentru compania noastră și clienții portofoliul pe care îl administram. Acest lucru ne permite să recuperăm informațiile în caz de incidente sau pierderi, asigurând continuitatea operațiunilor și minimizând riscul de pierdere a acestora. 
 • Monitorizarea incidentelor de securitatea și demararea procedurilor specifice în cazul acestora 
 • Evaluarea constantă a riscurilor potențiale și elaborarea strategiilor de minimizare a acestora 

 

Prin toate măsurile și procedurile noastre, la ZONK ne asigurăm că securitatea informațiilor este o prioritate fundamentală și că gestionăm în mod eficient riscurile asociate. Continuăm să investim în tehnologie, formare a angajaților, colaboratorilor și monitorizare constantă a sistemelor tehnologice, pentru a asigura un nivel înalt de protecție a datelor clienților noștri și pentru a menține încrederea lor în serviciile noastre.

 

Securitatea informațiilor afacerii tale nu este facultativă, ci este un standard al calității serviciilor! 

 

Dacă sunteți în căutarea unei companii în domeniul IT, ZONK este alegerea potrivită pentru voi. Cu certificarea ISO 27001 pentru Sistemul de Management al Securității Informațiilor demonstrăm că  suntem angajați să vă oferim cele mai sigure și optime soluții. Alegerea unui furnizor capabil de soluții tehnologice  este deosebit de importanta, iar noi suntem aici să vă oferim abordări personalizate și adaptate oricăror nevoi.

 

 

Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt prioritare pentru noi, iar colaborarea cu ZONK vă oferă siguranța unui parteneriat de succes.  

Alegeți ZONK pentru servicii IT superioare, soluții inovatoare și securitate garantată! 

Crește-ți afacerea eficient!

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri din IT și pentru a putea beneficia de materiale gratuite utile pentru creșterea afacerii tale.  Postari recente

  Go to Top