ISO 9001: Transformând calitatea într-o normă pentru ZONK

Meritul ZONK pentru performanță în sistemul de management 

10 minute de citit
Publicat de Daniel Serbu în June 6, 2023

În era digitală în care concurența este intensă, excelența în furnizarea serviciilor și produselor este esențială pentru succesul unei companii IT. Aici intervine certificarea ISO 9001, care reprezintă un standard internațional pentru managementul calității și este recunoscută pe scară globală ca referință în acest domeniu. Pentru Zonk, deținerea certificării ISO 9001 nu este doar un pas înainte, ci o modalitate de a te asigura că oferim servicii de înaltă calitate tuturor. Aceasta reprezintă o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență, îmbunătățire continuă și satisfacția clienților. 

Certificarea 9001: meritul ZONK pentru performanță în sistemul de management

Certificarea ISO 9001 obținută de compania IT Zonk este rezultatul unui angajament constant pentru a asigura procese de lucru calitative în industria IT. Pentru a obține această certificare, am implementat un sistem riguros de control al calității care asigură că fiecare aspect al procesului nostru de lucru este supus unor standarde stricte.

Astfel, fiecare proiect pe care îl gestionăm este monitorizat atent de echipa noastră de specialiști care evaluează în mod constant fiecare etapă pentru a se asigura că se îndeplinesc toate cerințele. 

 

De asemenea, avem proceduri bine definite pentru a verifica și valida toate aspectele relevante, inclusiv design-ul, funcționalitatea, securitatea și performanța. Ne asigurăm că tot ceea ce livrăm clienților noștri este calitativ și îndeplinește așteptările acestora. La Zonk, menținerea standardelor ridicate de calitate este o prioritate, iar aceasta ne diferențiază în industrie și ne aduce încrederea și loialitatea partenerilor noștri. 

Companie certificată ISO, recunoscută internațional 

Certificarea ISO 9001 a fost obținută prin intermediul CertRom, companie de certificare acreditată de RENAR (Registrul Național de Acreditare din România), asigurându-ne că procesul respectă standardele internaționale și este recunoscut în întreaga comunitate europeană. Alegând CertRom ca furnizor de servicii de certificare, ne-am asumant să obținem o atestare validată și autorizată de o entitate cu reputație în domeniu. Astfel, eforturile noastre de a oferi servicii de înaltă calitate sunt recunoscute și respectate în conformitate cu standardele internaționale. 

Succesul afacerii tale

este prioritatea noastră!

Strategie și proceduri mereu orientate către client 

La Zonk, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate partenerilor noștri. Pentru a ne asigura că le îndeplinim așteptările, am adoptat o strategie puternic orientată către client. După finalizarea fiecărui proiect, evaluăm atent satisfacția acestora, solicitându-le feedback-ul în legătură cu experiența lor de lucru cu noi. Apreciem aceste informații și le utilizăm pentru a îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim. De asemenea, avem o comunicare internă excelentă, folosind tehnologii moderne și inovative, asigurându-ne că întreaga echipă este aliniată și concentrată pe nevoile partenerilor noștri de business. Ne asigurăm că aceste procese sunt verificate și monitorizate constant pentru a fi siguri că sunt în conformitate cu standardele noastre înalte. În plus, echipa este compusă din profesioniști bine instruiți și competenți, care sunt pasionați de domeniul lor și sunt mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie. 

Certificarea 9001 este doar unul din motivele pentru care alegi ZONK 

În concluzie, certificarea ISO 9001 reprezintă o marcă de excelență și angajament pentru compania IT Zonk. Această certificare atestă faptul că noi am implementat și menținem un sistem de management al calității conform standardelor internaționale, asigurând clienților servicii de înaltă calitate și îndeplinirea așteptărilor acestora. 

Prin obținerea certificării ISO 9001, demonstrăm cu suntem dedicați îmbunătățirii continue și că punem accentul pe satisfacerea clienților. Strategia orientată către aceștia, comunicarea internă excelentă și competența echipei sunt elemente-cheie care fac din Zonk partenerul de încredere pentru nevoile digitale ale afacerii tale. 

Dacă ești în căutarea unei companii IT care oferă servicii de calitate superioară, cu un accent puternic pe satisfacția clienților, Zonk este alegerea ideală. Echipa noastră experimentată și pasionată de tehnologie îți stă la dispoziție pentru a-ți îndeplini obiectivele și pentru a transforma viziunea ta în realitate digitală.  

Crește-ți afacerea eficient!

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri din IT și pentru a putea beneficia de materiale gratuite utile pentru creșterea afacerii tale.    Postari recente

    Go to Top