fbpx

Servicii IT pentru o lume în continua mișcare

La ZONK Digital oferim servicii IT pentru afaceri dinamice, obiectivul nostru fiind construcția imaginii companiei pe care o reprezinți sau eficientizarea mediul de lucru intern sau extern, pentru o colaborare liniară între angajați. Structura departamentelor noastre a fost gândită pentru a oferi servicii complete, interacționând productiv la nivel intern asupra proiectelor pe care le dezvoltăm. Astfel, reușim să cream un mediu ideal pentru dezvoltarea afacerii, acesta reflectandu-se în calitatea serviciilor pe care le prestăm, în rapiditatea execuției și în final în totalitatea relației pe care o avem cu partenerii noștri.

Colectare de informații

Informația colectatată stă la baza oricărui proiect pe care îl construim iar acest prim pas reprezintă fundația cerințelor pe care le primim din partea partenerilor noștri. Dezvoltarea unei soluții tehnice și rapiditatea execuției este dată de corectitudinea îndeplinirii acestei etape esențiale. La fel cum un constructor sau arhitect trebuie să aibă înainte toate datele pentru a putea realiza un proiect imobiliar, și noi trebuie să colectam cât mai multe informații despre soluția tehnică dorită și care este obiectivul companiei în urma implementării unui astfel de proces tehnologic. Procesul de colectare de informații poate să aibă mai multe etape, în funcție de complexitatea proiectului, fiecare etapă fiind la fel de importantă.

Planificare și strategie de lucru

După ce am colectat informațiile necesare, urmează analizarea acestora și dezvoltarea planului și a strategiei de lucru. În funcție de tipul proiectului și timpul pe care îl avem alocat, alegem infrastructura necesară, soluția tehnică potrivită și necesarul de resurse umane ce vor fi implicate în proiect. În acest pas construim planul de lucru, implementând tactici moderne de management de proiect, software dedicat de management și folosind metodologia Agile pentru proiectele ce implică dezvoltare web și dezvoltare software, crescând rata de eficiență cu până la 80%.  Planificarea proiectului este discutată împreună cu clienții noștri, stabilind de comun acord care sunt etapele ce trebuie îndeplinite pentru a ne atinge obiectivul final.

Dezvoltare

Etapa de dezvoltare începe numai după aprobarea planului de lucru și a strategiei de implementare, moment în care fiecare membru al echipei primește task-urile ce trebuie îndeplinite în timpul stabilit de managerul de proiect/scrum master, împreună cu echipa de dezvoltare. Folosind Agile, obținem un proces de dezvoltare liniar, etapizat, urmând să analizam împreună cu partenerii noștri rezultatul obținut în urma finalizării fiecărei etape. Astfel, echipa de dezvoltare poate să meargă înainte spre începerea următoarei etape de lucru, în final obținând soluția tehnică ideală, completă și care atinge obiectivul de implementare și respectă cerințele din planul de lucru. Din punct de vedere al tehnologiilor folosite, specialiștii noștri sunt încurajați să folosească mereu tehnici inovative în materie de infrastructură, cod și design, având ca obiectiv intern construirea unei soluții tehnice ce poate fi folosită pentru cel puțin 5 – 10 ani în viitor, indiferent de tehnologiile viitoare ce pot apărea.

Testare și lansare

Etapa finală de testare și dezvoltare reprezintă încununarea muncii pe o perioada de timp ce poate varia de la 1 lună până la 36 de luni. Astfel, este o etapă crucială, în care echipa de dezvoltare și asigurare a calității lucrează la ultimele detalii dinaintea lansării, în același timp o etapă plină de nerăbdare în care ne dorim cu toții să vedem rezultatul final și să ne bucuram împreună de succesul proiectului. Testarea soluției tehnice se realizează în diferite medii tehnologice moderne, abordând și cele mai irealiste scenarii, pentru a ne asigura că fiecare funcționalitate este în parametrii ceruți de partenerii noștri, gata să fie folosita de end-user. Chiar dacă metodologia Agile implementatat de la începutul proiectului asigură o reducere semnificativa a numărului de bug-uri ce pot apărea înaintea lansării în producție, echipa noastră se asigura că produsul final va fi mereu conform cu așteptările și celui mai exigent client. Lansarea soluției tehnice este un moment de bucurie pentru toți oamenii implicați în proiect, așteptând cu entuziasm orice feedback din partea clientului și a user-ului, țintind mereu către acel WOW de la finalul proiectului ce pune un zâmbet și pe fețele celor mai posomorați programatori.

1 2 3 4
Certificarea ISO 27001

Tehnologii și limbaje de programare

null
codeigniter

CodeIgniter este un framework web open source de dezvoltare a software-ului, pentru utilizare în construirea de site-uri web dinamice cu PHP. CodeIgniter este cel mai adesea remarcat pentru viteza sa în comparație cu alte framework-uri PHP. Este un cadru PHP puternic, cu o amprentă foarte mică, construit pentru dezvoltatorii care au nevoie de un set de instrumente simplu și elegant pentru a crea aplicații web cu funcții complete. CodeIgniter a fost creat de EllisLab și este acum un proiect al British Columbia Institute of Technology.

null
symphony

Symfony este un framework de aplicații web PHP și un set de componente PHP și biblioteci reutilizabile. Așa cum spun creatorii Symfony – „când știi PHP, nu ai nevoie de un framework. Cu toate acestea, este foarte plăcut să ai unul! ” Symfony reduce timpul și costul dezvoltării software-ului, deoarece facilitează și simplifică codarea. Este bun mai ales pentru aplicații și sisteme complicate la nivel de întreprindere și sisteme de toate scopurile. Comunitatea Symfony oferă o mare sursă de resurse și inspirație în ceea ce privește dezvoltarea de software.

null
php

PHP este un limbaj de scripturi cu scop general, open-source, pe partea de server, utilizat în principal pentru dezvoltarea de aplicații web, aplicații de comerț electronic și aplicații de baze de date. Acest instrument puternic și dinamic este ușor de conectat cu MySQL, Oracle și alte baze de date. PHP permite, de asemenea, alegerea diferitelor sisteme de operare și servere. Nu este de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Programatorii avansați pot face multe lucruri cu PHP și nu vă faceți griji – avem tot ce este necesar pentru a profita cât mai bine de el!

null
JavaScript

JavaScript este un limbaj de programare care poate face tot felul de lucruri cu aplicații HTML și web. Este folosit mai ales pentru a oferi cât mai multă experiență prietenoasă cu utilizatorul. JavaScript este acceptat de majoritatea browserelor web, de asemenea, pe dispozitive mobile. Actualizări dinamice, casete de dialog, animații, grafică, elemente interactive, playere video – există numeroase aplicații de JavaScript. Împreună cu HTML și CSS interpretează așa-numita Triad de pagini web, responsabilă pentru frontendul fiecărei aplicații.

null
wordpress

WordPress este cel mai popular CMS (content management system) pentru dezvoltarea paginilor web. Peste 30% din site-urile globale sunt construite folosind WordPress, folosind opțiunile prestabilite ale sistemului și module care nu numai definesc felul în care arata paginile ci și funcționalitățile acestora.

null
magento

Dacă aveți nevoie de sisteme de comerț electronic pentru proiecte mari, Magento va funcționa perfect. Este unul dintre cele mai populare și respectate sisteme e-commerce, folosit de marii jucători de pe piață. Documentația bogată, multe plugin-uri și extensii fac Magento să funcționeze exact așa cum se așteaptă afacerea dumneavoastră.

Calatoria digitala incepe aici

Suntem încrezători că abordarea unică a echipei noastre ne definește ca fiind un partener de durată ce poate să realizeze și cele mai provocatoare soluții tehnice, într-o maniera corectă, rapidă, inovatoare din punctul de vedere al codului și al designului implementat și construind în același timp o relație extraordinară cu toți oamenii implicați în proiect.

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

zonk-contact
zonk-contact
Go to Top