Valorile bine stabilite, pentru proiecte reușite

Inovație

Dezvoltăm și implementăm proiecte ce integrează abordări inovative, funcționalități moderne și strategii eficiente de durată pentru ca afacerea dumneavoastră să își atingă potențialul în piață. Creativitatea ne împinge spre a depăsi limitele industriei IT, țintind mereu către efectul de WOW din partea partenerilor noștri.

Perseverență

Fiecare proiect vine cu propriile provocări iar prin perseverență reușim mereu să livram produsul perfect. Suntem conștienți că dacă îți dorești ceva cu adevărat și depui suficient efort și timp, vei avea succes. Perseverența și consecvența sunt ingredientele esențiale ale business-ului de mâine.

Eficiență

Timpul reprezintă o resursă valoroasă iar echipa noastră are capacitatea de a atinge eficiență maximă. Am învățat că pentru a “învinge” timpul trebuie să avem o echipă unită, cu viziuni comune și procese de muncă bine dezvoltate. Constant analizam munca noastră și căutăm să o adaptăm și eficientizăm în relația cu partenerii noștri.

Fiabilitate

Expertiza noastră profesională vă ofera în orice moment siguranța prestării serviciilor tehnice de care aveți nevoie. Colegii noștri sunt pregătiți în permanență să mențină soluțiile tehnice ale companiei, în condiții de bună funcționare și scalabile să facă față provocărilor tehnice de zi cu zi.

1 2 3 4

Călătoria ta digitală pornește chiar aici

 

Suntem o companie IT din București, România ce oferă servicii de top de web design, dezvoltare web, administrare web și servicii digital marketing pentru clienți de pe tot globul. Istoria noastră a început în 2014 când am înțeles că piața IT din România are nevoie de servicii mai mult orientate către client, realizate de profesioniști cu experiență dovedită în IT, totul într-un mediu eficient și inovativ.

Echipa noastră

Credem cu tărie că oamenii trebuie sa fie mereu pe primul loc în orice companie care își dorește sa evolueze și să rămană dinamică, iar colegii noștri să beneficieze de dezvoltare continua, respect și oportunități care să îi țină captivați în lumea pe care și-au ales-o. Iar daca vreți să aflați ceva despre ZONK, vă mărturisim că tinerii, în special, sunt una dintre cheile succesului nostru. Fiecare membru al echipei are abilități unice cum ar fi dezvoltarea de software, design-ul UI/UX, marketing-ul digital, management-ul, auditul, consultanța sau implementarea soluțiilor Microsoft 365. Aceste abilități, combinate, ne ajută să oferim acea experiență digitală diferită pe care o veți regăsi în toate proiectele noastre.

Ce ne face diferiți?

Am început această companie după ce am analizat cu atenție piața de servicii din SUA, observând calitatea serviciilor profesionale de peste ocean, cum sunt oferite către clienți din toate colțurile lumii și care sunt lipsurile industrie autohtone. Această atitudine de business ne-a inspirat să punem bazele a ceva diferit în România, o afacere poate utopică, pentru anul 2014. Am construit o companie unde în relația de business clientul este tratat ca fiind unic, profesionalismul este la cotă maximă, păstrând doza de inovație care ne caracterizează și rapiditatea execuției proiectelor.

Lucram cu aceste companii

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

Go to Top