Integrăm valorile noastre pentru o afacere mai bună

Inovație

Dezvoltăm și implementăm idei inovative pentru că tu să te bucuri de funcționalități moderne și o experiență a utilizatorului mai bună. Cum inovația și creativitatea sunt două procese strâns legate, echipa noastră de creație este pregătită să facă față celor mai radicale dorințe de pe piață.

Perseverență

Fiecare proiect vine cu propriile provocări iar prin perseverență reușim să livram produsul perfect. O altă calitate de-a noastră este consecvența, fară de care strategiile noastre nu ar da roade și ne-ar transforma în neprofesioniști. Perseventa este cea mai importantă cheie spre un business de succes.

Eficiență

Timpul reprezintă o resursă valoroasă iar echipa noastră va da 101% pentru a atinge eficienta maximă. Am învățat că pentru a “învinge” timpul trebuie să avem o echipă unita, cu viziuni comune și total lipsită de orice fel de stres. Investim toate resursele în angajați pentru că ei fac ca “magia” să se întâmple.

Fiabilitate

Ne place să avem grija de afacerea ta iar tu poți să apelezi la noi în orice moment pentru orice serviciu tehnic. Avem în permanență echipa pregătită pentru a menține în condiții de bună funcționare a website-ului, aplicației sau websoftware-ului dumneavoastră. Inclusiv asigurăm servicii de securitate cibernetică.

1 2 3 4

Călătoria ta digitală pornește chiar aici

 

Suntem o companie IT din București, România ce oferă servicii de top de web design, dezvoltare web, administrare web și servicii digital marketing pentru clienți de pe tot globul. Istoria noastră a început în 2014 când am înțeles că piața IT din România are nevoie de servicii mai mult orientate către client, realizate de profesioniști cu experiență dovedită în IT, totul într-un mediu eficient și inovativ.

Echipa noastră

Credem cu tărie că resursa umană este cea mai importantă, iar tinerii, în special, sunt una dintre cheile succesului nostru. Fiecare membru al echipei are abilități unice cum ar fi programarea, design-ul UI/UX, marketing-ul digital, management-ul, auditul, consultanța sau design-ul grafic. Aceste abilități, combinate, ne ajută să oferim acea experiență digitală diferită pe care o veți regăsi în toate proiectele noastre.

Ce ne face diferiți?

Am început această companie după ce am analizat cu atenție piața de servicii din SUA, unde am putut să observăm calitatea serviciilor profesionale și cum sunt oferite către clienții din toate colțurile lumii. Această atitudine de business ne-a inspirat să punem bazele a ceva diferit în România. Am construit o companie unde clientul este pe primul loc, păstrând rapiditatea execuției proiectelor și costul redus al acestora.

Lucram cu aceste companii

Ce cred clienții noștri despre serviciile noastre

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Află și mai multe detalii
despre serviciile ZONK

Go to Top