DESTINE BROKER

Servicii oferite
Tehnologii folosite
WordPress CMS
Illustration
HTML5
CSS3
PHP
JQuery
JavaScript
Data
12 septembrie 2017
Industrie
Asigurari
Numar echipa
5 oameni
Tara
Romania

DEZVOLTARE WORDPRESS

DESTINE BROKER este cea de-a treia companie de brokeraj de asigurări din România, cu o valoare de piață de peste 100 milioane de euro și parte din Grupul DESTINE HOLDING. Am fost contractați să refacem design-ul website-ului vechi, să adăugăm o versiune multilingvă a site-ului, precum și multe functionalități personalizate care să le îmbunătățească afacerea.

 

DIGITAL MARKETING

Pagina de Facebook a fost concepută de la zero, integrând: postări, campanii, evenimente, imagini de profil și întreținerea completă a paginei. În acest moment numărul de like-uri și interacțiuni este în creștere. Clientul nostru este mulțumit de serviciile noastre, motiv pentru care în continuare gestionăm pagina de Facebook.

 

DEZVOLTARE SOFTWARE WEB

Pe langa website-ul wordpress dezvoltat, Destine Broker contine si o platforma de e-learning pentru viitorii brokeri. Mentenanta website-ului dar si a platformei de e-learning sunt in continuare asigurate de catre ZONK. Lunar, oferim servicii de back-up baza de date, bugfixes, update module CMS, PHP dar si update-uri pe partea de bannere/stiri/copywritting.

GRAFICA ȘI ILUSTRATII PERSONALIZATE

Cel mai recenta “improspatare” a website-ului DESTINE BROKER, a fost asupra graficii. Toate produsele de asigurari, si nu numai, au fost updatate cu cate un flat design personalizat la subiect. Pe langa grafica statica, am folosit si unele animatii tot in stilul flat design. Acum website-ul este modern, prezentând modelul lor de business și specificațiile industriei din care fac parte.

Galerie foto

1 1 1 1

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

Go to Top