Destine Broker

Servicii oferite
Cele mai folosite tehnologii in acest proiect
WordPress CMS
Illustration
HTML5
CSS3
PHP
JQuery
JavaScript
Data
2017 - Prezent
Industrie
Asigurari
Numar echipa
8
Tara
Romania

Despre Destine Broker

DESTINE BROKER este cea de-a treia companie de brokeraj de asigurări din România, cu o valoare de piață de peste 100 milioane de euro și parte din Grupul DESTINE HOLDING. Serviciile lor sunt centrate pe identificarea și oferirea celor mai potrivite soluții în domeniul asigurărilor, contribuind astfel la protecția financiară a clienților în cazul evenimentelor neprevăzute.

 

Dezvoltare și administrare website

Am dezvoltat și administrăm site-ul web al Destine Broker, oferindu-le o prezență online modernă și ușor de gestionat. Cu un design responsive și funcționalități avansate, site-ul reflectă profesionalismul și expertiza acestora. De asemenea, am acordat o atenție deosebită securității și performanței, implementând cele mai recente practici de securitate.

 

UI/UX product design

Inovația și accesibilitata definesc abordarea noastră în designul UI/UX pentru Destine Broker. Cu un focus deosebit pe experiența utilizatorului, am creat un mediu online captivant, ușor de navigat și care se adaptează perfect la nevoile vizitatorilor.

Optimizare pentru motoarele de cautare – SEO

Optimizăm performanța SEO a site-ului prin strategii tehnice precise. De la structura URL-urilor la meta-etichete și viteză de încărcare, implementăm tactici riguroase pentru a crește clasamentul în motoarele de căutare. Destine Broker nu doar există online, ci performează în rezultatele căutărilor relevante.

Social Media Marketing

În cadrul strategiei noastre de Social Media Marketing, prin conținut personalizat și grafică custome, am reușit să construim o comunitate virtuală activă în mod organic. Prin interacțiunile constante și printr-un plan bine definit am reușit să creștem brand-ul de la 0 la mai mult de 7k de urmăritori.

E-mail Marketing

Prin campanii email directe și captivante, punem în evidență avantajele și serviciile oferite de Destine Broker. Fiecare mesaj are un scop clar: să furnizeze informații utile și să creeze o legătură directă cu clienții.

Integrare API

Prin adoptarea tehnologiilor inovative, am realizat o integrare API avansată pentru harta interactivă de pe pagina locațiilor Destine Broker. Aceasta se bazează pe tehnici de ultimă generație, asigurând funcționalitate optimă și o experiență utilizator eficientă.

Audit și consultanță IT

Prin serviciile noastre continue de audit și consultanță IT, am contribuit la consolidarea infrastructurii Destine Broker. Am identificat și implementat soluții adaptate pentru optimizarea securității datelor, eficiența operațională și integrarea tehnologiilor de ultimă generație. Aceste eforturi au asigurat nu doar o funcționare fluentă, ci și o evoluție constantă a mediului IT al companiei.

Microsoft 365 Cloud Services

Echipa noastră a condus procesul de implementare și gestionare a serviciilor Microsoft 365 Cloud pentru Destine Broker. Această inițiativă a inclus configurarea și optimizarea platformei, asigurându-ne că echipa Destine Broker beneficiază de toate facilitățile oferite de suitele Microsoft 365. Colaborarea fluidă, stocarea securizată a datelor și gestionarea eficientă a comunicării sunt doar câteva din avantajele aduse de această implementare.

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

zonk-contact
Go to Top