ERP RISK ADVISORS

Servicii oferite
Tehnologii folosite
WordPress CMS
Graphic Design
Illustration
HTML5
CSS3
PHP
JQuery
Data de început
19 octombrie 2018
Industrie
Consultanța și Securitate IT
Numar echipa
5 oameni
Tara
Romania

Despre companie

ERP Risk Advisors este o companie din Colorado, SUA, lider în comunitatea globală de Oracle Applications. Am fost contactați pentru a reface design-ul site-ului vechi și pentru a construi noi funcționalități specifice industriei lor. Primul website a fost refăcut de către compania noastră în 2018, ulterior acesta a fost refăcut complet datorită creșterii accelerate a companiei și modificării modelului de business, folosind ultimele tehnologii în domeniu, în perioada aprilie-iunie 2023.

WordPress 100% personalizat

Refacerea proiectului ERPRA a reprezentat o provocare pentru noi, atât din punctul de vedere al folosirii celor mai noi tehnologii web cât și din punctul de vedere al timpului relativ scurt avut la dispoziție, noul site având data de lansare stabilită pentru 9 iunie 2023, în cadrul unei conferințe în California, US.

Având în vedere că proiectele pe care le dezvoltam sunt personalizate până la cel mai mic detaliu, am dorit să dezvoltam o experiență deosebit pentru prietenii noștri de la ERPRA, integrând desing-ul corporate-enterprise într-o temă WordPress construită special pentru ei, ce are la bază un admin construit pe nevoile de business ale companiei și în același timp, beneficiind de o securitate foarte bună.

 

Galerie foto

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

Go to Top