NOVA Destine

Servicii oferite
Cele mai folosite tehnologii in acest proiect
WordPress CMS
Graphic Design
Figma
Illustration
HTML5
CSS3
PHP
Data
2022
Industrie
Asistenta Medicala
Echipa
5
Regiune
Romania

Despre Nova Destine Assistance

Nova Destine Assistance este o companie specializată în asistență și servicii de călătorie, concentrată pe securitatea și satisfacția clienților. Cu o abordare proactivă și o echipă dedicată, Nova Destine Assistance oferă soluții practice pentru a asigura călătorii fără griji și în condiții de siguranță.

Dezvoltare și administrare website

ZONK Digital a fost responsabilă de dezvoltarea și administrarea site-ului lor web. Prin expertiza noastră tehnică, am creat și menținut o prezență online eficientă și atrăgătoare pentru Nova Destine. Astfel, gestionarea continuă a site-ului asigură funcționalitatea optimă, navigare facilă și promovarea eficientă a serviciilor oferite de ei în mediul online.

UI/UX product design

Am coordonat procesul de optimizare a designului UI/UX pentru Nova Destine Assistance, focalizându-ne pe elemente esențiale. Analiza noastră a inclus evaluarea detaliată a arhitecturii informaționale, navigației și interfeței, cu accent pe îmbunătățirea layout-ului și a interactivității. Acest demers a contribuit semnificativ la crearea unei experiențe online eficiente și plăcute pentru utilizatorii Nova Destine Assistance.

Social Media Marketing

Am creat o prezență online puternică pentru Nova Destine Assistance prin intermediul strategiilor de social media marketing, a conținutului personalizat și a investigării ultimelor trenduri din domeniu. Analiza noastră meticuloasă a publicului țintă ne-a ghidat în crearea și implementarea de campanii eficiente pe platformele de socializare relevante. Astfel, Nova Destine Assistance se bucură acum de o conectare crescută cu audiența lor, promovând serviciile și creând o comunitate angajată în mediul online.

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

zonk-contact
Go to Top