Timpuri Noi Square

Servicii oferite
Cele mai folosite tehnologii in acest proiect
Codeigniter
WordPress
PHP
Meta Business Suite
Adobe Creative Cloud
Figma
Google Products
JavaScript
Data
2020 - Prezent
Industrie
Real estate
Numar echipa
5
Tara
Romania

Despre VASTINT

Vastint este o organizație imobiliară internațională cu peste 30 de ani de experiență. Scopul Vastint este de a crea valoare pe termen lung prin investiții imobiliare. Pietrele de temelie ale operațiunilor noastre sunt gestionarea proprietăților de portofoliu și dezvoltarea proprietăților de birouri, rezidențiale și hoteliere din toată Europa.

Dezvoltare aplicație web CodeIgniter Framework

Dezvoltarea aplicației de rezervări Timpuri Noi Square a fost realizată în Codeigniter 4, alegând această soluție pentru capabilitățile excelente ale framework-ului și procesul facil de dezvoltare și administrare.

Scopul principal al aplicaței este de acela de a digitaliza procesul de rezervare a facilităților din cadrul complexului de birouri, punând la dispoziția chiriașilor din Timpuri Noi Square o interfață software modernă și unitară pe care să o accesez de oriunde și oricând.

Dezvoltare și administrare website

Proiectul Timpuri Noi Square, dedicat clădirilor de birouri, se remarcă prin prezența unui website modern, construit în concordanță cu valorile organizației care îl susține. Începând cu anul 2020, am fost responsabili de dezvoltarea și administrarea acestei soluții digitale, orientându-ne constant către îmbunătățirea funcționalităților și a experienței utilizatorilor. Am acordat o atenție deosebită menținerii unui nivel înalt de securitate al codului și infrastructurii, garantând astfel un mediu online robust și protejat pentru proiectul Timpuri Noi Square.

UI/UX product design

Echipa noastră a creat o interfață prietenoasă și eficientă, adaptată specificului proiectului. Am pus un accent deosebit pe design-ul intuitiv, astfel încât utilizatorii să beneficieze de o experiență plăcută și ușor de parcurs. Prin colaborarea noastră, am contribuit semnificativ la îmbunătățirea aspectului vizual și a funcționalității platformei online a Timpuri Noi Square.

Optimizare pentru motoarele de cautare – SEO

Începând cu 2020, am eficientizat cu succes strategia SEO pentru website-ul Timpuri Noi Square. Prin optimizare constantă, am maximizat vizibilitatea online și am consolidat o poziție puternică în rezultatele motoarelor de căutare. Dezvoltând o rețea solidă de legături, am contribuit esențial la performanța durabilă a optimizării SEO pentru acest proiect.

Social Media Marketing

În cadrul abordării noastre de Social Media Marketing pentru Timpuri Noi Square, am conceput conținut personalizat și pertinent, menit să stimuleze dezvoltarea organică a prezenței lor online. Am generat angajare și interacțiune, construind astfel o comunitate implicată și conectată în jurul brandului. Aceste tactici nu doar au amplificat audiența, ci și au consolidat legăturile durabile cu urmăritorii.

Email Marketing

Prin intermediul serviciilor noastre de email marketing, am jucat un rol-cheie în consolidarea strategiei online pentru Timpuri Noi Square. Mesajele personalizate și adaptate au fost instrumente esențiale nu doar pentru o comunicare eficientă, ci și pentru intensificarea interacțiunilor cu publicul ales. Prin campanii bine direcționate și conținutul adecvat, am sprijinit activ procesul de construire și menținere a unei conexiuni puternice între Timpuri Noi Square și comunitatea lor online.

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

zonk-contact
Go to Top