Servicii Dezvoltare Web

Dezvoltăm software web, site-uri si platforme web, solutii e-commerce avansate, aplicații personalizate Android/iOS sau cross-platform, potrivite business-ului dumneavoastră. Află mai multe despre cum integrăm obiectivele pe care le aveți, în proiecte sustenabile ce aduc cu adevărat valoare afacerii pe care o conduceți.

Dezvoltare Web Software

Pe piața globală există multe soluții IT gata construite. De ce să îți petreci timpul și să aloci resurse financiare pentru dezvoltarea unui software web personalizat pe modelul business-ului tău? Experiența pe care am avut-o cu partenerii și clienții noștri ne arată că sunt foarte multe motive pentru care trebuie să mergi în această direcție.

Noi suntem ZONK – o echipa românească de dezvoltare software web ce lucrează într-o armonie perfectă, ca în cazul unei mașini performante. Avem peste 7 ani de când lucrăm împreună, împărtășind pasiunea pentru IT și creare software, pregătirea noastră fiind complementară, astfel reușind să dezvoltam soluții web inovative ce se integrează liniar cu nevoile companiei tale. Împreună am construit soluții software extraordinare, complexe și provocatoare în același timp.

Dezvoltăm software web pentru companii medii și mari dar și pentru start-upuri ce sunt la început de drum și își construiesc acum structura organizațională.

Creare Aplicații mobile

Piața de aplicații mobile a înregistrat o creștere incredibilă în ultimii ani. În timp ce în 2017 am avut 178 de miliarde de aplicații descărcate în întreaga lume, acest număr a crescut la 205 miliarde în 2018. Dacă în 2018 valoarea pieței era de aproximativ 106 miliarde de dolari, proiecțiile pentru perioada 2021 – 2025 sunt pentru o cifră de 654 miliarde de dolari. Asta înseamnă o creștere de peste 600% în doar câțiva ani.

Aplicațiile mobile sunt diferitele tipuri de aplicații software care sunt concepute pentru a rula pe diferite smartphone-uri, tablete și tablete de computer. Aplicațiile mobile servesc frecvent pentru a oferi utilizatorilor servicii similare cu cele accesate pe PC-uri. Scopul principal al aplicației mobile este de a ajuta utilizatorii să le conecteze la servicii de internet, permițându-le să ajungă la informația dorită, de oriunde și oricând.

Procesul tehnic de creare aplicații mobile este foarte bine integrat în echipa ZONK, având viziunea și deschiderea necesară dezvoltării și celor mai inovative soluții.

Dezvoltare WordPress

WordPress este cel mai popular CMS (content management system) pentru dezvoltarea paginilor web. Peste 30% din site-urile globale sunt construite folosind WordPress, folosind opțiunile prestabilite ale sistemului și module care nu numai definesc felul în care arată paginile ci și funcționalitățile acestora.

Suntem specializați în crearea de site-uri web bazate pe WordPress pentru companii medii, mari și corporații multinaționale. Echipa noastră este capabilă să utilizeze tehnologia WordPress pentru a pregăti chiar și cele mai avansate servicii web.

Servicii Integrare API

Conectivitatea este cuvântul cheie al zilelor noastre. Indiferent dacă ne place sau nu, suntem înconjurați de dispozitive care comunică între ele. În lumea dezvoltării de software, componentele interacționează și „comunică” între ele și, prin urmare, permit construirea unor soluții mai complexe. Datorită API-ului, două sau mai multe sisteme independente pot lucra împreună și pot obține rezultate care altfel nu ar fi posibile.

Având în vedere acest lucru, în zilele noastre, un API bun nu mai este doar o tehnologie ideală de implementat, devenind un element obligatoriu fără de care o aplicația sau platformă nu ar putea fi dezvoltată corect și folosită la capacitatea ei adevărată.

Dezvoltare Magazin Online

Comerțul electronic în vremurile noastre este reprezentat de mai mult decât publicarea produselor online. Acesta este un ecosistem extrem de competitiv și mereu dinamic, în care supraviețuiesc doar cei mai bine pregătiți. O soluție software de ultimă generație pentru comerț electronic este un instrument care vă va oferi avantajul competitiv de care aveți nevoie.

 

Servicii UI/UX design

UX & UI ar trebui înțeles că un set de instrumente, tehnici și procese care urmăresc să se asigure că software-ul va răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor săi. Prin cercetări axate pe identificarea cerințelor, obiceiurilor și provocărilor utilizatorilor, specialiștii UX sprijină construirea produsului prin proiectarea unui prototip și testarea gradului de utilizare.

 

Dezvoltare Web PHP

PHP este o soluție super flexibilă, care permite dezvoltarea unei game largi de soluții software personalizate pentru afacerea dumneavoastră. PHP este excelent pentru sisteme de management al conținutului -CMS, soluții CRM și ERP, platforme de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce sau Magento), API-uri, aplicații desktop mici și robuste sau site-uri web de orice dimensiune – și pentru mult, mult mai mult.

 

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top