fbpx

Servicii Dezvoltare Web

Inca de la infiintarea ne-am dorit sa oferim o gama extinsa de servicii de dezvoltare web, astfel incat clientii companiei sa poata sa apeleze cu incredere la un singur furnizor de servicii IT, care sa poata sa le ofere si cele mai complexe solutii tehnice. Astfel, realizam proiecte de dezvoltare software web, website-uri si platforme web complexe, solutii e-commerce avansate care indeplinesc cerintele curente de piata, aplicații personalizate Android/iOS si cross-platform, precum si integrari de API sau dezvoltari punctuale de module sau functionalitati personalizate.

Dezvoltare Web Software

Pe piața globală există multe soluții IT gata construite. De ce să îți petreci timpul și să aloci resurse financiare pentru dezvoltarea unui software web personalizat pe modelul organizatiei din care faceti parte? Experiența pe care am avut-o cu partenerii și clienții noștri ne arată că sunt foarte multe motive pentru care trebuie să mergeti în această direcție.

Echipa ZONK Digital de dezvoltare software web lucrează într-o armonie perfectă, ca în cazul unei mașini performante. Avem peste 10 ani de când lucrăm împreună, împărtășind pasiunea pentru IT și creare software, pregătirea noastră fiind complementară, astfel reușind să dezvoltam soluții web inovative ce se integrează liniar cu nevoile companiei dumneavoastra. Împreună am construit soluții software extraordinare, complexe și provocatoare în același timp.

Creare Aplicații Mobile

Piața de aplicații mobile a înregistrat o creștere incredibilă de peste 300% în ultimii 5 ani, de la o valoare totala de peste 108 miliarde de dolari in 2018 la peste 350 de miliarde de dolari in 2023.

Aplicațiile mobile sunt diferitele tipuri de aplicații software care sunt concepute pentru a rula pe smartphone-uri si tablete. Acestea ofera utilizatorilor servicii similare cu cele accesate pe PC-uri, scopul principal al aplicatiilor fiind acela de a ajuta utilizatorii să ajungă la informația dorită, de oriunde și oricând, prin intermediul unei conexiuni la internet.

Dezvoltare WordPress

WordPress este cel mai popular CMS (content management system) pentru dezvoltarea paginilor web. Peste 40% din site-urile globale sunt construite folosind WordPress, avand la dispozitie opțiunile prestabilite ale sistemului precum și module avansate care nu definesc numai felul în care arată paginile ci și funcționalitățile acestora.

Suntem specializați în crearea de site-uri web complexe bazate pe WordPress, pentru companii medii, mari și corporații multinaționale. Echipa noastră este capabilă să utilizeze tehnologia WordPress pentru a pregăti chiar și cele mai avansate site-uri sau platforme web.

Servicii Integrare API

Conectivitatea este cuvântul cheie al zilelor noastre. Indiferent dacă ne place sau nu, suntem înconjurați de dispozitive care comunică între ele. În lumea dezvoltării de software, componentele interacționează și „comunică” între ele și, prin urmare, permit construirea unor soluții mai complexe. Datorită API-ului, două sau mai multe sisteme independente pot lucra împreună și pot obține rezultate care altfel nu ar fi posibile.

Având în vedere acest lucru, în zilele noastre, un API bun nu mai este doar o tehnologie ideală de implementat, devenind un element obligatoriu fără de care o aplicația sau platformă nu ar putea fi dezvoltată corect și folosită la capacitatea ei adevărată.

Dezvoltare Magazin Online

Comerțul electronic în vremurile noastre este reprezentat de mai mult decât publicarea produselor online. Acesta este un ecosistem extrem de competitiv și mereu dinamic, în care supraviețuiesc doar cei mai bine pregătiți si care beneficiaza de cele mai performante solutii tehnice. O soluție software de ultimă generație pentru comerț electronic este un instrument care vă va oferi avantajul competitiv de care aveți nevoie. Cu ajutorul automatizarilor inteligente legate de afisarea si modificarea produselor sau a procesului de livrare, plata sau retur, veti avea mai mult timp la dispozitie sa va concentrati asupra cresterii afacerii dumneavoastra si a intretinerii relatiilor cu furnizorii pe care ii aveti.

Servicii UI/UX Product Design

UX & UI ar trebui înțeles că un set de instrumente, tehnici și procese care urmăresc să se asigure că software-ul va răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor săi. Prin cercetări axate pe identificarea cerințelor, obiceiurilor și provocărilor utilizatorilor, specialiștii UX sprijină construirea produsului prin proiectarea unui prototip și testarea gradului de utilizare. Această cercetare poate include interviuri, observații și analize de utilizabilitate. Pe de alta parte, specialiștii în UI lucrează îndeaproape cu designerii grafici pentru a crea o interfață atrăgătoare și ușor de utilizat. Ei se asigură că elementele grafice și interacțiunile sunt intuitive și plăcute.

Împreună, UX și UI contribuie la crearea unei experiențe de utilizare coezive și eficiente. UX se concentrează pe înțelegerea și îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului, în timp ce UI se ocupă de aspectul vizual și interacțiunile specifice din cadrul interfeței.

Dezvoltare PHP

PHP este o soluție super flexibilă, care permite dezvoltarea unei game largi de soluții software personalizate pentru afacerea dumneavoastră. PHP este excelent pentru sisteme de management al conținutului (CMS), soluții CRM și ERP, platforme de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce sau Magento), API-uri, aplicații desktop mici și robuste sau site-uri web de orice dimensiune.

PHP beneficiază de o comunitate mare și activă, ceea ce înseamnă că există o multitudine de resurse, biblioteci și framework-uri disponibile pentru dezvoltatori. Această comunitate activă contribuie la menținerea și îmbunătățirea constantă a limbajului.

 

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!    Go to Top