Dezvoltare Magazin Online

În vremurile noastre, comerțul electronic este reprezentat de mai mult decât publicarea produselor online. Acesta a devenit un ecosistem extrem de competitiv și mereu dinamic, în care supraviețuiesc doar cei mai bine pregatiți. O soluție software de ultimă generație pentru comerț electronic este un instrument care vă va oferi avantajul competitiv de care aveți nevoie.

Servicii personalizate pentru o NOUĂ REALITATE a comerțului electronic

Să spunem lucrurilor pe nume – mediul online este viitorul comerțului. Acesta crește mult mai repede decât o afacere tradițională iar să vinzi ceva online, nu a fost niciodată mai ușor. Potrivit Statista, în 2020 vânzările în comerțul electronic au însumat 4,2 trilioane de dolari, în 2021 au însumat 5.2 trilioane de dolari iar în 2022 valoarea a fost de 6.4 trilioane de dolari. În momentul de față, peste 25% din volumul tuturor tranzacțiilor globale, este reprezentat de vânzările online.

Toate aceste cifre sună foarte bine dar realitatea este că mai multe afaceri eșuează decât reușesc. Lipsa unei strategii bazate pe o soluție software stabilă și bine concepută este, printre altele, un factor determinant al succesului în e-commerce. Pentru a profita cu adevărat de beneficiile comerțului electronic modern, aveți nevoie de un software elegant care să vă implementeze ideile și modelul de afaceri pe care îl aveți și care în același timp să fie deosebit de scalabil și flexibil în personalizare.

Diferite TIPURI de dezvoltare Magazin Online

 

Comerțul electronic poate fi împărțit în 3 mari categorii, în funcție de modelul dumneavoastră de afaceri și de profilul cumpărătorului pe care îl aveți ca și obiectiv principal iar procesul tehnic de dezvoltare magazin online este diferit în funcție de aceste categorii. Indiferent care dintre tipologiile comerțului electronic se potrivește afacerii dumeavoastră, suntem bucuroși să ne suflecăm mânecile și să începem codificarea!

Comerț electronic B2C

În mod clar, cel mai popular tip de afacere online, sinonimul „e-commerce”. Aici unul dintre participanți este un client, care în loc să facă cumpărături într-un magazin fizic, vizitează un site web sau o aplicație web a furnizorului și cumpără online. B2C înseamna relația Business 2 Customer. 

Comerț electronic B2B

În acest caz, ambele părți ale tranzacției sunt companii care tranzacționează online. Acest lucru se traduce adesea în volume și valori mai mari dar și în funcționalitați specifice acestui tip de e-commerce. B2B înseamna relația Business 2 Business. 

Marketplace

Mai mulți furnizori, mărci diferite, aceeași platformă – aceasta este ideea pieței de comerț electronic. În loc să viziteze multe magazine online, un client poate găsi totul într-un singur loc și poate folosi instrumentele disponibile care facilitează compararea. În acest scenariu, proprietarul pieței face tot posibilul pentru a atrage vizitatori, unde furnizorii concurează pentru vânzare. 

Transparență la fiecare pas

Cum lucrăm?

Pentru a valorifica beneficiile, ne concentrăm pe construirea de soluții convingătoare și receptive pe care utilizatorii le iubesc. Acest mod de dezvoltare magazin online se traduce direct în creșterea vânzărilor. Și la sfârșitul zilei, nu este asta ceea ce ne dorim?

Cum implementăm software de ultimă oră pentru comerț electronic? Experiența noastră ne spune că există 3 pași ce trebuie obligatoriu realizați, înainte de începerea efectivă a procesului de dezvoltare magazin online.

Analiza

Analiza status quo-ului și viziunea sugerată asupra dezvoltării

Întâlniri și Conferințe

Un set de întâlniri pentru a analiza și proiecta o soluție dorită

Tehnologie

Alegerea tehnologiei și a metodelor de dezvoltare adecvate

Credem că relația bazată pe încredere dă roade, așa că lucrăm nu numai pentru dumneavoastră, ci îmrepună cu dumneavoastră. Creăm întotdeauna soluții personalizate pentru a ne asigura că obiectivele de afaceri sunt îndeplinite.

Nu încercăm niciodată să reinventăm roata – folosim tehnologii testate și verificate pentru a dezvolta o soluție de comerț electronic de care aveți nevoie. Veți avea vizibilitate completă a proiectului din prima zi și vom menține o comunicare constantă prin orice canal pe care îl considerați convenabil.

O platformă e-Commerce personalizată sau dezvoltarea acesteia de la 0?

În comerțul electronic, există loc atât pentru abordarea „one size fits all”, cât și pentru o dezvoltare magazin online la comandă, personalizat. Având multe opțiuni disponibile, alegerea celui mai bun mod de a vinde online este dificilă și necesită experiență pentru a evita risipa de bani. 

Dar nu vă faceți griji! Avem ceea ce este necesar pentru a vă ghida cu experiență prin procesul de alegere a celei mai bune soluții pentru necesitățile de business. Lucrăm atât cu ​​cele mai populare și dovedite soluții de comerț electronic dar și creăm sisteme e-commerce de la zero, pentru a construi cu adevărat o soluție personalizată specifică afacerii, care să vă diferențieze in piață. 

Vă putem ajuta cu dezvoltarea unui software excelent, folosind una dintre cele mai populare platforme, cum ar fi: 

Woocommerce

OpenCart

Magento

Woocommerce

Este un plugin de comerț electronic robust, stabil și open source pentru WordPress, așa că trebuie să utilizați acest CMS pentru a valorifica beneficiile WooCommerce. Este ușor de instalat și personalizat dar poate fi și configurat pentru a oferi funcționalități deosebit de avansate. Instalarea WooCommerce este gratuită și sigură și foarte populară în rândul companiilor mici și mijlocii și care vor să se încadreze într-un buget decente în procesul de dezvoltare magazin online.

OpenCart

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de management al magazinului online, OpenCart este una dintre cele mai populare opțiuni. Este un sistem PHP solid, combinat cu o  baza de date MySQL și componente HTML, împreună cu mii de module și teme. OpenCart permite o personalizare extinsă și funcționează cel mai bine pentru magazinele online de dimensiuni mici și mijlocii.

Magento

Dacă aveți nevoie de sisteme de comerț electronic pentru proiecte mari, Magento va funcționa perfect. Este unul dintre cele mai populare și respectate sisteme e-commerce, folosit de marii jucători de pe piață într-o dezvoltare magazin online avansată. Documentația bogată, multe plugin-uri și extensii fac Magento să funcționeze exact așa cum se așteaptă afacerea dumneavoastră.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, orice proiect de dezvoltare magazin online reprezintă pentru noi provocarea de a contribui activ la creșterea facerii dumneavoastră. Vă vom prezenta oportunitățile și limitările legate de o anumită soluție și vă vom ajuta să vă decideți. La sfârșitul zilei, această expertiză de alegere a soluției potrivite are ca rezultat creșterea veniturilor per cumpărător, procese fluide și simplificate, prin implicarea clienților și reducerea numărului de coșuri de cumpărături abandonate.

Servicii în procesul de Dezvoltare Magazin Online

De la o experiență bună a utilizatorului până la performanță uimitoare – există o multitudine de factori care trebuie incluși atunci când dezvoltați o soluție software de top. Software-ul de comerț electronic are provocările sale specifice, ceea ce face lucrurile și mai complicate. Dar nu vă faceți griji! O echipă profesionistă de dezvoltare este tot ce ai nevoie pentru ca acesta să funcționeze! Urmatoarele abilități vor fi deosebit de utile:

Designul unei soluții de comerț electronic trebuie să fie spectaculos, fără îndoială. Intuitivitate, ușurință în găsirea informațiilor și a produselor, receptivitate, plata facilitată indiferent de dispozitiv sau browser – acesta este singurul mod prin care puteți stimula up-selling și cross-selling. Aflați mai multe despre serviciile noastre de UI/UX Design, aici.

O aplicație web de comerț electronic trebuie să aibă puterea de a crea angajament și de a dezvolta loialitate. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fie foarte rapida, interactiva și să fie integrată cu functionalități inovative.

Chiar și cea mai aratoasă aplicație frontend cu o experiență de utilizator bine concepută nu va fi un succes fără un software solid și stabil integrat în infrastructură. Acesta este motorul care crește vânzările – fiabilitatea sa este cheia întregului proiect, așa că nu marginalizați niciodată backend-ul!

Pentru a îmbunătăți în mod corespunzător experiența clienților, a stimula interacțiunea și a crește loialitatea platformei de comerț electronic, aceasta trebuie să fie integrată cu cele mai populare soluții pe care utilizatorii dumneavoastră se așteaptă să le aibă la dispoziție. Rețelele sociale, gateway-urile de plată sau posibilitatea urmăririi coletelor sunt cele mai bune exemple. Este esențial să știi cum să folosești API-urile și pluginurile fără a limita viteza sau a afecta performanța.

Luați în serios asigurarea calității. Noile funcționalități trebuie testate pentru stabilitate, înainte de a fi puse în funcțiune. La sfârșitul zilei, există o singură șansă să faci o impresie bună despre locul potrivit pentru a-ți cheltui banii! Detectarea erorilor în stadii incipiente asigură o calitate înaltă a software-ului și crește recepția generală a acestuia.

În ziua de astăzi este esențial ca magazinul online sa aibe un clasament ridicat în motoarele de căutare, deoarece acest lucru se traduce direct în vânzări. Ne place sa spunem ca poți să ai cel mai performant și atractiv magazin online, dacă clientul nu îl găsește în motorul de căutare, vânzările vor fi inexistente. Nu subestimați niciodată puterea Google! Structura trebuie planificata iar paginile trebuie optimizate pentru a crește vizibilitatea pe frazele sau cuvintele cheie alese. Aflați mai multe despre serviciile noastre de SEO, aici.

Crearea unei soluții performante de comerț electronic nu se oprește la data lansării. Cele mai bune magazine online se îmbunătățesc și se dezvoltă continuu pentru a se adapta la un mediu de afaceri în continuă schimbare. În funcție de nevoile de afacere, încredințați întreținerea sistemului tehnic unei echipe dovedite. Puteți afla mai multe informații despre cum putem administra soluția tehnică, aici.

Cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea profesională a software-ului de comerț electronic și un portofoliu impresionant de proiecte IT complexe dar și mici, suntem capabili să creăm o soluție personalizată care să răspundă nevoilor dumneavoastră. 

Frontend, backend, UX, UI design, Business Analysis și multe, multe altele – ZONK știe cum să-ți transpună ideea într-un software elegant și funcțional pe care clienții îl iubesc.  

Clienții noștri spun adesea că a lucra cu noi este ca și cum ar lucra cu o echipă internă. Acest lucru se datorează faptului că ne asigurăm că există procese de comunicare bine stabilite, combinate cu metodologia Agile și abordarea proactivă. Ca să nu mai vorbim de prețuri atractive, care vă vor economisi bani în procesul de dezvoltare. 

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top