fbpx

Dezvoltare PHP

PHP este o soluție super flexibilă, care permite dezvoltarea unei game largi de soluții software personalizate pentru afacerea dumneavoastra. PHP este excelent pentru sisteme de management al conținutului, soluții CRM și ERP, platforme de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce sau Magento), API-uri, aplicații desktop mici și robuste sau site-uri web de orice dimensiune.

PHP este făcut pentru WEB. WEB-ul este făcut pentru PHP. O singură limbă, beneficii universale. 

Imaginează-ți că ții o cheie care deschide nu una, ci multe uși. Așa este PHP, este minunat de universal. Pe lângă asta, adăugați siguranță, rapiditate și fiabilitate și nu e de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. PHP este un instrument puternic, dinamic și știm cum să îl folosim pentru a crea soluții software personalizate de ultimă generație. 

PHP predomină în aplicațiile web, fiind folosit ca un limbaj de programare server-side în aproximativ 85% din toate site-urile web pe care le cunoaștem. Este de departe cel mai compatibil limbaj de backend, lucrând cu cele mai populare sisteme de operare, servere și baze de date. O dezvoltare PHP permite lansarea soluției tehnice în cel mai scurt timp și, în același timp, asigură o întreținere ușoară și o dezvoltare ulterioară flexibila, dacă aveți nevoie. De obicei, programatorii iubesc PHP pentru funcțiile sale ușoare, metodele și sintaxa instinctuală, care se pot adapta nevoilor tale din mers.

De ce PHP?

Scalabilitate

PHP nu este doar universal și valoros, ci și excelent de scalabil. Este folosit atât de întreprinderile mici care au nevoie de creștere, cât și de cele mai mari companii din lume. Ați auzit vreodată de Wikipedia, Yahoo sau Facebook, doar pentru a numi câteva? Ei bine, toți sunt foarte mulțumiți că au ales PHP, deoarece este potrivit pentru soluții de orice marime.

Datorită ușurinței sale de utilizare și flexibilității, combinate cu fiabilitatea și securitatea, PHP poate fi folosit pentru a crea atât un MVP rapid pentru a demonstra valoarea ideilor, cât și pentru a adăuga caracteristici suplimentare unei soluții bine stabilite. Miliarde de companii din întreaga lume nu pot greși – PHP este calea de urmat în ceea ce privește dezvoltarea backend personalizată de orice dimensiune.

Versatilitate

Datorită scalabilității ridicate și performanței superioare a PHP, acesta aduce beneficii tangibile pentru afacere. Este deosebit de atractiv, deoarece nu are costuri de licențiere și este foarte ușor de implementat. Datorită compatibilității sale remarcabile cu diverse alte soluții, reduce semnificativ timpul și costul dezvoltării de software personalizat.

Flexibilitate si securitate

În timp, afacerea dumneavoastră va crește și este posibil ca software-ul pe care îl utilizați acum să nu mai fie la fel de performant peste câțiva ani. Soluțiile software personalizate sunt flexibile, securizate si dezvoltate pentru a răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră în creștere. O dezvoltare PHP este deosebit de dinamică prin prisma faptului ca acest limbaj va fi întotdeauna actualizat și îmbunătățit, având la bază una dintre cele mai mari comunități de development din lume.

PHP poate fi folosit cu:

PHP-ul este limbajul de programare esențial în foarte multe aplicații web, dintre care enumerăm:

Symfony

MAGENTO

WORDPRESS

OPENCART

LARAVEL

Codeigniter

FRAMEWORK-URI puternice pentru aplicații software


CodeIgniter este un framework PHP de dezvoltare a software-ului, utilizat în construcția site-urilor dinamice sau a aplicațiilor mici și medii. CodeIgniter este cel mai adesea remarcat pentru viteza sa în comparație cu alte framework-uri PHP, având o amprentă foarte mică, creat pentru dezvoltatorii care au nevoie de un set de instrumente simplu și elegant pentru a crea aplicații web cu funcții complete.


Symfony este cel mai complex framework de aplicații web PHP, având la bază un set de componente și biblioteci PHP reutilizabile. Symfony reduce timpul și costul dezvoltării software, deoarece facilitează și simplifică codarea. Este framework-ul potrivit pentru aplicații și sisteme complexe, destinate companiilor mari și enterprise ce vor să își scaleze procesele.

Servicii PHP

 

Construim site-uri web interactive, moderne și dinamice, adaptabile la nevoile dumneavoastră, bazate pe PHP. Încurajăm conversiile și promovăm afacerea dumneavoastră prin utilizarea versiunilor recente de PHP 8.0+. Prin dezvoltarea de funcționalități avansate de la zero, transformăm site-ul dumneavoastră într-o experiență deosebită pentru utilizatori.

Suntem programatori PHP experimentați și competenți, specializați în dezvoltarea de soluții fiabile. Dacă ai o idee, de ce să nu o transformăm într-un produs? Putem începe prin a valida conceptul și a-l compara cu ofertele existente pe piață. Alternativ, putem avansa la nivelul următor, construind soluții complexe și robuste pentru a satisface cerințele pieței. Suntem aici pentru a vă sprijini eficient în această călătorie.

Furnizăm o gamă variată de soluții de dezvoltare în domeniul sistemelor de gestionare a conținutului (CMS). Indiferent dacă intenționați să construiți un CMS de la zero sau să adăugați funcționalități suplimentare la platforma CMS existentă, suntem aici pentru a vă sprijini. Suntem calificați să lucrăm cu WordPress și cu oricare alt sistem CMS pe care îl utilizați. Dacă vă doriți să creați o soluție personalizată și complexă pentru gestionarea site-ului dumneavoastra, suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați ideile și nevoile într-un sistem CMS de înaltă calitate la nivel global.

Suntem conștienți de provocările întâmpinate în mediul afacerilor online și suntem capabili să folosim tehnologia pentru a maximiza rezultatele. Suntem hotărâți să oferim soluții care să îmbunătățească performanța magazinului dumneavoastră online și să se concretizeze într-un număr crescut de coșuri de cumpărături finalizate. Deși vânzarea online este foarte benefică, aceasta poate deveni și mai eficientă atunci când se bazează pe o soluție personalizată. Desigur, produsele dezvoltate standard au valoarea lor, dar dacă doriți să duceți platforma dumneavoastra de comerț electronic la un nivel superior, vă încurajăm să o optimizați și să o dezvoltați într-un mod personalizat.

Construim soluții pentru afaceri care optimizează procesele zilnice și vă permit să gestionați afacerea într-un mod mai eficient și rapid. Pornim de la o înțelegere detaliată a modului în care funcționează compania dumneavoastră, ceea ce ne permite să dezvoltăm aplicații care răspund cu precizie nevoilor reale ale acesteia.

În contextul actual, eficientizarea atât a proceselor de dezvoltare, cât și a celor de management, reprezintă cheia succesului în afaceri. Prin urmare, API-urile și soluțiile de integrare a sistemelor au devenit esențiale, adoptând principii precum flexibilitatea, integrarea și modelul hibrid de afaceri. Într-o lume în care există o diversitate de sisteme și soluții care colectează date și sunt utilizate zilnic, acum aveți posibilitatea de a conecta și crea aproape orice soluție pe care o imaginați. Prin utilizarea API-urilor și integrărilor, puteți elibera întregul potențial și să vă inovați activitatea sau să accelerați procesele de lucru.

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile ZONK, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!    Go to Top