Dezvoltare PHP

PHP este o soluție super flexibilă, care permite dezvoltarea unei game largi de soluții software personalizate pentru afacerea dumneavoastra. PHP este excelent pentru sisteme de management al conținutului, soluții CRM și ERP, platforme de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce sau Magento), API-uri, aplicații desktop mici și robuste sau site-uri web de orice dimensiune.

PHP este făcut pentru WEB. WEB-ul este făcut pentru PHP.

Imaginează-ți că ții o cheie care deschide nu una, ci multe uși. Așa este PHP, este minunat de universal. Pe lângă asta, adăugați siguranță, rapiditate și fiabilitate și nu e de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. PHP este un instrument puternic, dinamic și știm cum să îl folosim pentru a crea soluții software personalizate de ultimă generație. 

PHP predomină în aplicațiile web, fiind folosit ca un limbaj de programare server-side în aproximativ 85% din toate site-urile web pe care le cunoaștem. Este de departe cel mai compatibil limbaj de backend, lucrând cu cele mai populare sisteme de operare, servere și baze de date.

De ce sa folosesti limbajul PHP?

In ziua de azi exista peste 200 de limbaje de programare. Cu toate acestea, PHP-ul este un limbaj care beneficiaza de cateva calitati care nu se regasesc la niciun alt limbaj de programare

Scalabilitate

PHP nu este doar universal și valoros, ci și excelent de scalabil. Este folosit atât de întreprinderile mici care au nevoie de creștere, cât și de cele mai mari companii din lume. Ați auzit vreodată de Wikipedia, Yahoo sau Facebook, doar pentru a numi câteva? Ei bine, toți sunt foarte mulțumiți că au ales PHP, deoarece este potrivit pentru soluții de orice marime.

Datorită ușurinței sale de utilizare și flexibilității, combinate cu fiabilitatea și securitatea, PHP poate fi folosit pentru a crea atât un MVP rapid pentru a demonstra valoarea ideilor, cât și pentru a adăuga caracteristici suplimentare unei soluții bine stabilite. Miliarde de companii din întreaga lume nu pot greși – PHP este calea de urmat în ceea ce privește dezvoltarea backend personalizată de orice dimensiune.

Versatilitate

Datorită scalabilității ridicate și performanței superioare a PHP, acesta aduce beneficii tangibile pentru afacere. Este deosebit de atractiv, deoarece nu are costuri de licențiere și este foarte ușor de implementat. Datorită compatibilității sale remarcabile cu diverse alte soluții, reduce semnificativ timpul și costul dezvoltării de software personalizat.

Flexibilitate si securitate

În timp, afacerea dumneavoastră va crește și este posibil ca software-ul pe care îl utilizați acum să nu mai fie la fel de performant peste câțiva ani. Soluțiile software personalizate sunt flexibile, securizate si dezvoltate pentru a răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră în creștere. O dezvoltare PHP este deosebit de dinamică prin prisma faptului ca acest limbaj va fi întotdeauna actualizat și îmbunătățit, având la bază una dintre cele mai mari comunități de development din lume.

PHP poate fi folosit cu:

PHP-ul este limbajul de programare esențial în foarte multe aplicații web, dintre care enumerăm:

Symfony

MAGENTO

WORDPRESS

OPENCART

LARAVEL

Codeigniter

Produse tehnologice ce pot fi construite folosind PHP

Fiind un limbaj versatil, PHP poate fi folosit intr-o multitudine de produse tehnologice, de la site-uri de diferite marimi pana la produse complexe CRM sau ERP. Orice alegi, acest limbaj de programare iti ofera capabilitati robuste, securitate si scalabilitate.

Construim site-uri web interactive, moderne și dinamice, adaptabile la nevoile dumneavoastră, bazate pe PHP. Încurajăm conversiile și promovăm afacerea dumneavoastră prin utilizarea versiunilor recente de PHP 8.0+. Prin dezvoltarea de funcționalități avansate de la zero, transformăm site-ul dumneavoastră într-o experiență deosebită pentru utilizatori.

Suntem programatori PHP experimentați și competenți, specializați în dezvoltarea de soluții fiabile. Dacă ai o idee, de ce să nu o transformăm într-un produs? Putem începe prin a valida conceptul și a-l compara cu ofertele existente pe piață. Alternativ, putem avansa la nivelul următor, construind soluții complexe și robuste pentru a satisface cerințele pieței. Suntem aici pentru a vă sprijini eficient în această călătorie.

Furnizăm o gamă variată de soluții de dezvoltare în domeniul sistemelor de gestionare a conținutului (CMS). Indiferent dacă intenționați să construiți un CMS de la zero sau să adăugați funcționalități suplimentare la platforma CMS existentă, suntem aici pentru a vă sprijini. Suntem calificați să lucrăm cu WordPress și cu oricare alt sistem CMS pe care îl utilizați. Dacă vă doriți să creați o soluție personalizată și complexă pentru gestionarea site-ului dumneavoastra, suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați ideile și nevoile într-un sistem CMS de înaltă calitate la nivel global.

Suntem conștienți de provocările întâmpinate în mediul afacerilor online și suntem capabili să folosim tehnologia pentru a maximiza rezultatele. Suntem hotărâți să oferim soluții care să îmbunătățească performanța magazinului dumneavoastră online și să se concretizeze într-un număr crescut de coșuri de cumpărături finalizate. Deși vânzarea online este foarte benefică, aceasta poate deveni și mai eficientă atunci când se bazează pe o soluție personalizată. Desigur, produsele dezvoltate standard au valoarea lor, dar dacă doriți să duceți platforma dumneavoastra de comerț electronic la un nivel superior, vă încurajăm să o optimizați și să o dezvoltați într-un mod personalizat.

Construim soluții pentru afaceri care optimizează procesele zilnice și vă permit să gestionați afacerea într-un mod mai eficient și rapid. Pornim de la o înțelegere detaliată a modului în care funcționează compania dumneavoastră, ceea ce ne permite să dezvoltăm aplicații care răspund cu precizie nevoilor reale ale acesteia.

Beneficii multiple

O dezvoltare PHP permite lansarea soluției tehnice în cel mai scurt timp și, în același timp, asigură o întreținere ușoară și o dezvoltare ulterioară flexibila, dacă aveți nevoie. De obicei, programatorii iubesc PHP pentru funcțiile sale ușoare, metodele și sintaxa instinctuală, care se pot adapta nevoilor tale din mers.

Compatibilitate

PHP este compatibil cu aproape orice tip de baze de date, cum ar fi MySQL, MS-SQL, PostgreSQL, MongoDB, ElasticSearch. PHP oferă si programare HTML încorporată, care este motivul sinergiei incredibile dintre aceste două tehnologii.

Viteza

Utilizarea PHP face ca paginile site-ului web să se încarce mai repede în comparație cu multe alte tehnologii de dezvoltare web. De exemplu, în prezent, PHP este de aproximativ trei ori mai rapid decât Python pentru majoritatea scenariilor de utilizare.

Comunitate

Popularitatea PHP a dat naștere la numeroase comunități de dezvoltatori. Numărul mare de specialiști disponibili are ca rezultat o competitivitate ridicată și salarii mai mici, ceea ce este benefic pentru reducerea costurilor de dezvoltare.

Cloud

Aplicațiile scrise în PHP sunt suportate de diferite servicii cloud, cum ar fi AWS Lambda sau Microsoft Azure. Astfel, o aplicație PHP poate fi implementată pe un server cloud și poate obține o scalabilitate excelentă și alte efecte benefice.

Ce spun clienții noștri

Părerile oamenilor implicati in proiecte sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

Kacey Vande Steeg

OPERATIONS & PARTNER MANAGER @ ERP RISK ADVISORS

Datorită muncii ZONK Digital, site-ul s-a încărcat în mai puțin de două secunde, având o securitate și panouri de analiză îmbunătățite, și a obținut un scor de 70 în PageSpeed Insights din start. Echipa a oferit o disponibilitate excelentă și a respectat un termen strâns. Accentul lor pe îmbunătățire și creativitate s-a evidențiat.

Marius Laslo

DIRECTOR EXECUTIV @ DESTINE BROKER

Noile site-uri create de ZONK Digital au fost bine primite, contribuind la o creștere a traficului cu 80% și a veniturilor cu 40%. Compania a comunicat eficient și a menținut proiectul în mișcare cu eficiență, iar serviciul lor excelent pentru clienți a contribuit la o experiență pozitivă. Site-ul lor a fost ușor de utilizat și intuitiv.

Alina Iuliana Laslău

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile ZONK, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Craig O’Neill

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să lasam proiectarea și construirea noului site profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului.

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!    Go to Top