Dezvoltare PHP

PHP este o soluție super flexibilă, care permite dezvoltarea unei game largi de soluții software personalizate pentru afacerea dumneavoastra. PHP este excelent pentru sisteme de management al conținutului, soluții CRM și ERP, platforme de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce sau Magento), API-uri, aplicații desktop mici și robuste sau site-uri web de orice dimensiune – și pentru mult, mult mai mult.

PHP este făcut pentru WEB. WEB este făcut pentru PHP. O singură limbă, beneficii universale. 

Imaginează-ți că ții o cheie care deschide nu una, ci multe uși. Așa este PHP – este minunat de universal. Pe lângă asta, adăugați siguranță, rapiditate și fiabilitate și nu e de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. PHP este un instrument puternic, dinamic și știm cum să îl folosim pentru a crea soluții software personalizate de ultimă generație. 

PHP predomină în aplicațiile web, fiind folosit ca un limbaj de programare server-side în aproximativ 85% din toate site-urile web pe care le cunoaștem. Este de departe cel mai compatibil limbaj de backend, lucrând cu cele mai populare sisteme de operare, servere și baze de date. O dezvoltare PHP permite lansarea soluției tehnice în cel mai scurt timp și, în același timp, asigură o întreținere ușoară și o dezvoltare ulterioară flexibila, dacă aveți nevoie. De obicei, programatorii iubesc PHP pentru funcțiile sale ușoare, metodele și sintaxa instinctuală, care se pot adapta nevoilor tale din mers. Pentru asta ne place și nouă! 

De ce PHP?

O dezvoltare PHP este perfectă pentru orice companie

PHP nu este doar universal și valoros, ci și excelent de scalabil. Este folosit atât de întreprinderile mici care au nevoie de creștere, cât și de cele mai mari companii din lume. Ați auzit vreodată de Wikipedia, Yahoo sau Facebook, doar pentru a numi câteva? Ei bine, toți sunt foarte mulțumiți că au ales PHP, deoarece este potrivit pentru soluții de orice marime.

Datorită ușurinței sale de utilizare și flexibilității, combinate cu fiabilitatea și securitatea, PHP poate fi folosit pentru a crea atât un MVP rapid pentru a demonstra valoarea ideilor, cât și pentru a adăuga caracteristici suplimentare unei soluții bine stabilite. Miliarde de companii din întreaga lume nu pot greși – PHP este calea de urmat în ceea ce privește dezvoltarea backend personalizată de orice dimensiune.

Aplicațiile PHP sunt valoroase pentru afacerea ta

Datorită scalabilității ridicate și performanței superioare a PHP, acesta aduce beneficii tangibile pentru afacere. Este deosebit de atractiv, deoarece nu are costuri de licențiere și este foarte ușor de implementat. Datorită compatibilității sale remarcabile cu diverse alte soluții, reduce semnificativ timpul și costul dezvoltării de software personalizat.

PHP a devenit chiar si mai bun odată cu lansarea versiunii 7.0

În timp, afacerea dumneavoastră va crește și este posibil ca software-ul pe care îl utilizați acum să nu mai fie la fel de performant peste câțiva ani. Soluțiile software personalizate sunt flexibile, dezvoltate pentru a răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră în creștere. Software-ul personalizat este o investiție reală în viitor, concepută pentru a vă menține în avans. O dezvoltare PHP este deosebit de dinamică prin prisma faptului ca acest limbaj va fi întotdeauna actualizat și îmbunătățit, având la bază una dintre cele mai mari comunități de development din lume.

PHP poate fi folosit cu:

PHP-ul este limbajul de programare esențial în foarte multe aplicații web, dintre care enumerăm:

WORDPRESS

MAGENTO

OPENCART

MySQL

LARAVEL

FRAMEWORK-URI puternice pentru aplicații software


CodeIgniter este un framework PHP de dezvoltare a software-ului, utilizat în construcția site-urilor dinamice sau a aplicațiilor mici și medii. CodeIgniter este cel mai adesea remarcat pentru viteza sa în comparație cu alte framework-uri PHP, având o amprentă foarte mică, creat pentru dezvoltatorii care au nevoie de un set de instrumente simplu și elegant pentru a crea aplicații web cu funcții complete.


Symfony este cel mai complex framework de aplicații web PHP, având la bază un set de componente și biblioteci PHP reutilizabile. Symfony reduce timpul și costul dezvoltării software, deoarece facilitează și simplifică codarea. Este framework-ul potrivit pentru aplicații și sisteme complexe, destinate companiilor mari și enterprise ce vor să își scaleze procesele.

Servicii PHP

Pe parcursul a mai mult de un deceniu de lucru împreună, programatorii noștri seniori au finalizat zeci de proiecte PHP provocatoare care au adăugat valoare la ceea ce fac clienții noștri. De aceea ne simțim si suntem puternici cand vine vorba de dezvoltare PHP personalizată. Combinația dintre experiența practică cu cele mai bune metodologii și cu o abordare inovatoare ne permite să creăm rezultate remarcabile pentru afacerile clienților noștri.

 

Creăm site-uri web interactive, moderne, dinamice și adaptabile bazate pe PHP, care stimulează conversia și promovează afacerea dumneavoastra. Punem accent pe un UX curat și intuitiv pe care utilizatorii dumneavoastra il vor adora de la prima vedere. 

 

„Analizați și consultați în primul rand” – este abordarea pe care o promovăm în ceea ce privește dezvoltarea și aceasta dă roade prin livrarea proiectelor care răspund exact criteriilor dumneavoastră. Suntem programatori PHP puternici, cu experiență și construim soluții care întotdeauna functionează. Ai o idee? De ce să nu faci un produs din aceasta? Să începem cu o dovadă a conceptului și să o confruntăm cu ce exista deja pe piață. Sau să trecem la nivelul urmator și să creăm soluții complexe și robuste, care să răspundă cererii pieței. Noi suntem cei care vă vom ajuta să o faceți eficient. 

Oferim o varietate de soluții de dezvoltare în domeniul sistemelor CMS. Indiferent dacă trebuie să construiți unul de la zero sau doar să adăugați câteva funcții utile la CMS-ul dumneavoastră actual, suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm. Vă putem ajuta cu WordPress sau cu oricare alt sistem CMS. Poate ați dori să creați o soluție complexă dedicată, personalizată pentru a vă gestiona site-ul? Chiar mai bine. Avem ceea ce este necesar pentru a vă materializa ideile și nevoile într-un sistem CMS de talie mondială. 

Înțelegem provocările afacerilor online și putem folosi tehnologia pentru a-și spori rezultatele. Suntem dornici să oferim soluții care să îmbunătățească performanța magazinului dumneavoastra și să se traducă în coșuri de cumpărături finalizate. Vânzarea online este grozavă, dar poate fi și mai bună atunci când se bazează pe o soluție personalizată. Sigur, produsele dezvoltate standard au farmecul lor, dar dacă vrei să-ți duci platforma de comerț electronic la un alt nivel, nu ezita să o optimizezi și să o dezvolți personalizat. 

Creăm soluții pentru afaceri care eficientizează procesele zilnice și vă permit să vă gestionați afacerea mai rapid. Începem cu o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează compania. Datorită acestui fapt, aplicațiile pe care le creăm răspund nevoilor reale. 

În lumea de astăzi, eficientizarea atât a proceselor de dezvoltare, cât și a proceselor de management este cheia succesului în afaceri. De aceea, API-urile și soluțiile de integrare a sistemelor au devenit indispensabile, îmbrățișând flexibilitatea, integrarea și tipul hibrid de afaceri. Cu o varietate de sisteme și soluții care colectează date și sunt folosite în fiecare zi de oameni, acum puteți să conectați și să creați aproape orice soluție pe care v-o puteți imagina. Eliberați întregul potențial și inventați ceva sau accelerați-vă munca cu API-uri și integrări! 

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top