Dezvoltare Software Web

Pe piața globală există multe soluții IT gata construite. De ce să îți petreci timpul și să aloci resurse financiare pentru dezvoltarea unui software web personalizat pe modelul business-ului tău? Experiența pe care am avut-o cu partenerii de afaceri și clienții noștri ne arată că sunt foarte multe motive pentru care, in anumite cazuri, trebuie să mergi în această direcție.

La ZONK, echipa de dezvoltare software web lucrează într-o armonie perfectă, ca în cazul unei mașini performante. Avem peste 10 ani de când împărtășim pasiunea pentru IT și creare software, pregătirea noastră fiind complementară, reușind astfel să dezvoltam soluții web inovative ce se integrează liniar cu nevoile companiei tale. Împreună am construit soluții software extraordinare, complexe și provocatoare în același timp.

Oferim servicii de dezvoltare software web pentru companii medii și mari dar și pentru start-upuri ce sunt la început de drum și își construiesc acum structura organizațională.

 

Dezvoltare Software Web personalizat

Compania noastra de dezvoltare software web este orientata către transformarea digitală a afacerii tale, căutând în permanență creșterea eficienței și soluțiile ingenioase ce ne ajută să ne atingem obiectivele.

În funcție de industria business-ului din care faceți parte, există soluții web software care pot eficientiza afacerea dumneavoastră și automatiza procese ce altfel ar fi realizabile folosind doar resursa umană. 

De ce SOFTWARE DEDICAT? 

ESTE PERSONALIZAT

Daca reprezinți o companie mică sau medie, este posibil să nu ai nevoie de un software web cu multe funcționalități care nu sunt relevante pentru modelul tău de business și pentru care trebuie să plătești. Poate ai nevoie de un software care să îți crească afacerea, nu să îți consume timpul sau folosești mai multe programe pentru finanțe, raportare sau documentație. Cum ar fi daca ai avea toate aceste opțiuni într-un singur software intuitiv care să îți eficientizeze toată munca? Cât timp și frustrare ar economisi?

MODIFICĂRI RAPIDE

În cazul software-ului gata construit, atunci când există un bug sau anumite funcționalități importante nu există, este posibil să dureze un timp îndelungat până când o actualizare majoră este disponibilă. Iar timpul inseamnă bani.

ESTE ADAPTABIL

Compania dumneavoastră va crește în timp. Este posibil ca software-ul pe care îl utilizați acum să nu vă fie suficient în viitor. Soluțiile de dezvoltare software web dedicat sunt flexibile, dezvoltate pentru a răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră în creștere. Software-ul adaptabil este o investiție reală în viitor, conceput pentru a vă menține progresul.

ESTE SECURIZAT

Software-ul de-a gata este mai probabil să devină ținta atacurilor cibernetice. Este mai ușor să explorați punctele slabe ale unui software-ului popular, deoarece acesta este disponibil pe scară largă. Software-ul dedicat este unic, iar încălcarea securității este dificilă și descurajantă. Securizarea datelor dumneavoastră este deosebit de importantă odată cu introducerea GDPR.

ESTE ASISTAT

Procesul de dezvoltare software web nu se încheie cu produsul livrat. Veți primi asistență și consultanță. Cu software-ul personalizat, nu există riscul ca licența dumneavoastră să se epuizeze sau ca o companie de software să o întrerupă, lăsându-vă singur fără actualizări și asistență. Vă vom sprijini la fiecare pas. Deveniți proprietarul unui software nou, creat doar pentru dumneavoastră. Ajutați-vă afacerea să funcționeze fără probleme.

Transparență la fiecare pas

Cum LUCRĂM?

PLANIFICARE

De multe ori codificarea este considerata ca fiind cea mai importantă parte a procesului de dezvoltare software. Nimic mai departe de adevăr! Etapa de planificare este cea care decide dacă soluția finală îndeplinește de fapt cerințele clientului. În această etapă, este crucial să aflăm răspunsurile la întrebări precum cine va folosi software-ul, cum o vor face, care este scopul software-ului, care sunt așteptările și nevoile reale ale afacerii. Pentru a planifica dezvoltarea software-ului, trebuie să înțelegem profund afacerea și să vă implicăm în procesul de planificare prin întâlniri si consultanță.

CREAȚIE

Având definite funcționalitățile software-ului ce trebuie construite, este timpul pentru o lansare perfecta a procesului de dezvoltare. În timpul etapei de codificare, are loc producția efectivă de software. Pentru a facilita acest proces și pentru a asigura îndeplinirea cerințelor clientului, construim software-ul în etape bine definite. Pentru a ne asigura că proiectul este pe drumul cel bun, părerile clientului și întâlnirile periodice cu acesta sunt foarte importante în această etapă.

TESTARE

Calitatea software-ului este mai importantă decât crezi. Înainte de implementarea codului, acesta trebuie testat pentru a identifica si elimina eventualele bug-uri sau erori. De aceea, codul este supus mai multor faze de testare. Scopul acestei etape este să ne asigurăm că software-ul pe care l-am construit îndeplinește cerințele proiectului și implicit, cerințele clientului. Testarea sistematică este cheia descoperirii eventualelor erori care nu sunt evidente și a livrarii soluțiilor care funcționează. Ține minte, calitatea primează!

LANSARE

În cele din urmă, noul tau software personalizat este gata! Pentru a asigura o utilizare fără probleme, este necesar un plan de implementare pas cu pas și o instruire de baza a utilizatorilor. Ne tratăm clienții ca pe membrii familiei, așa că nu vă faceți griji – nu vom construi și trece la urmatorul proiect. Suntem lângă tine să ne asiguram că software-ul este exact ceea ce ți-ai dorit, că îndeplinește toate cerințele tale și mai ales că îți crează un avantaj în industria din care faci parte.

Folosim metode AGILE pentru că funcționează

După 4 ani de experință folosind AGILE, am realizat ne permite să dezvoltăm software-ul mai rapid și mai eficient decât metodele tradiționale de project management, cum ar fi Waterfall. SCRUM, constituie managementul procesului de dezvoltare software în proiecte IT. Este una dintre așa-numitele metodologii agile, alaturi de Kanban, adică metode eficiente de abordare a problemelor dificile prin adaptarea software-ului și implementarea cerințelor clienților.

SCRUM nu impune practici specifice sau tehnici de dezvoltare software. A fost creat dintr-un set minim de roluri, termeni și pași care trebuie luați. Termenul principal este „sprint”, ceea ce înseamnă o etapă care nu durează mai mult de 30 de zile, timp în care este furnizata functionalitatea software-ului planificat într-un sprint dat. Fiecare sprint este verificat alaturi de client, astfel reducand la minim sansa ca anumite functionalitati sau componente sa fie dezvoltate in mod eronat. In cazul in care implicarea clientului este minima, se poate lucra in modul Kanban sau chiar si Waterfall in combinatie cu anumite componente de metodologie Agile.

Ce tehnologii folosim:

PHP

Symfony

JavaScript

Laravel

Codeigniter

ReactJS

VueJS

AngularJS

PHP

PHP este un limbaj de scripturi cu scop general, open-source, pe partea de server, utilizat în principal pentru dezvoltarea de aplicații web, aplicații de comerț electronic și aplicații de baze de date. Acest instrument puternic și dinamic este ușor de conectat cu MySQL, Oracle și alte baze de date. PHP permite, de asemenea, alegerea diferitelor sisteme de operare și servere. Nu este de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Programatorii avansați pot face multe lucruri cu PHP și nu vă faceți griji – avem tot ce este necesar pentru a profita cât mai bine de el!

Symfony

Symfony este un framework de aplicații web PHP și un set de componente PHP și biblioteci reutilizabile. Așa cum spun creatorii Symfony – „când știi PHP, nu ai nevoie de un framework. Cu toate acestea, este foarte plăcut să ai unul! ” Symfony reduce timpul și costul dezvoltării software-ului, deoarece facilitează și simplifică codarea. Este bun mai ales pentru aplicații și sisteme complicate la nivel de întreprindere și sisteme de toate scopurile. Comunitatea Symfony oferă o mare sursă de resurse și inspirație în ceea ce privește dezvoltarea de software.

JavaScript

JavaScript este un limbaj de programare care poate face tot felul de lucruri cu aplicații HTML și web. Este folosit mai ales pentru a oferi cât mai multă experiență prietenoasă cu utilizatorul. JavaScript este acceptat de majoritatea browserelor web, de asemenea, pe dispozitive mobile. Actualizări dinamice, casete de dialog, animații, grafică, elemente interactive, playere video – există numeroase aplicații de JavaScript. Împreună cu HTML și CSS interpretează așa-numita Triad de pagini web, responsabilă pentru frontendul fiecărei aplicații.

Laravel

Laravel este un framework MVC PHP creat de Taylor Otwell în 2011. Laravel a devenit cel mai popular framework PHP gratuit, open-source din lume. Deoarece poate trata aplicații web complexe în siguranță, într-un ritm considerabil mai rapid decât alte framework-uri. Laravel simplifică procesul de dezvoltare prin ușurarea sarcinilor obișnuite, cum ar fi rutarea, sesiunile, memorarea în cache și autentificarea.

Codeigniter

CodeIgniter este un framework web open source de dezvoltare a software-ului, pentru utilizare în construirea de site-uri web dinamice cu PHP. CodeIgniter este cel mai adesea remarcat pentru viteza sa în comparație cu alte framework-uri PHP. Este un cadru PHP puternic, cu o amprentă foarte mică, construit pentru dezvoltatorii care au nevoie de un set de instrumente simplu și elegant pentru a crea aplicații web cu funcții complete. CodeIgniter a fost creat de EllisLab și este acum un proiect al British Columbia Institute of Technology.

ReactJS

React.js este o bibliotecă JavaScript utilizată pentru crearea interfețelor utilizator web dinamice și interactive. A fost dezvoltată de Facebook și este folosită pentru construirea de aplicații web moderne. React.js este construită în jurul unui concept numit “componente”, care reprezintă bucăți de cod reutilizabile și independent gestionate, ceea ce face ca dezvoltarea aplicațiilor web să fie mai ușoară și mai eficientă.

VueJS

Deși în mod convențional nu este scris cu majuscule, „Vue” este într-adevăr un acronim pentru Visual Understanding Environment. Scopul său principal este de a facilita dezvoltarea de aplicații web prin reducerea complexității codului. Are multe în comun cu React.js, dar versiunea actuală a Vue se redă mai repede decât React și pare a fi mai eficientă.

AngularJS

Angular este un framework JavaScript front-end open-source întreținut de Google, care facilitează crearea de aplicații. Pe de o parte, este bun pentru aplicații complexe, mai mari, care colectează date și le procesează. Pe de altă parte, este perfect pentru aplicațiile cu o singură pagină. Extinde HTML cu atribute noi și reduce cantitatea de JavaScript necesară pentru ca aplicația web să funcționeze. Deoarece funcționează pe mai multe platforme, puteți reutiliza codul pentru orice țintă – web, mobil sau desktop.

Developerii noștri de Symfony, Laravel sau Codeigniter sunt pregătiți pentru proiectul tău de dezvoltare software web

La ZONK știm cum să dezvoltăm software de care aveți nevoie. Câteodată, etapele dintre fiecare fază de codare sunt neclare și cele mai multe beneficii vin cu o echipă calificată, care va duce proiectul de la A la Z, indiferent de solutia aleasa.

Iată ce îți oferim:

 

 

PHP este cel mai popular limbaj back-end – iar asta dintr-un motiv bine intemeiat! Datorită cunoștințelor și experienței noastre, știm să profităm la maximum de capacitățile PHP. Mai ales ținând cont de faptul că partea de server/back-end a aplicației sau software-ului tau este crucială în ceea ce privește performanța viitoare. Atunci când oferim solutii de dezvoltare software web, sisteme de management sau soluții e-commerce, alegem doar framework-uri în care am mai lucrat și care si-au dovedit capacitatile in numeroase proiecte, care fac munca mai rapidă și mai eficientă. Am construit o echipă profesionala de dezvoltatori Symfony, Laravel sau Codeigniter pentru a ne asigura că aplicațiile pe care le realizăm sunt sigure și scalabile.

Chiar și cea mai sofisticată soluție de backend nu va fi un succes fără un front-end extraordinar. Până la urmă, partea de front-end este ceea ce utilizatorul sau clientul tău va vedea de fiecare dată. Designul modern este un lucru, dar este crucial să implementați bine caracteristicile aplicației. De aceea, punem un accent deosebit pe abilitățile noastre frontend – știm JavaScript, CSS și HTML la perfecție. În acelasi timp, lucrăm cu Vue.js, React.js, Angular și jQuery, deoarece atunci când dezvoltăm o soluție scalabilă și robustă, dorim să folosim cele mai bune instrumente disponibile. Drept urmare, veți obține un software atractiv si in acelasi timp, ușor de utilizat.

O soluție web excelentă nu înseamnă numai un backend robust și un design elegant. Astăzi, utilizatorii se așteaptă la o interfață curată, adaptabilă pentru orice mărime de ecran și interactivă, care le sporește satisfacția și loialitatea. Pentru acest lucru, folosim Adobe XD, Figma, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator si multe alte tool-uri din suita de aplicatii Adobe Creative Cloud. La ZONK suntem conștienți de faptul că o combinație de cunoștinte a modului în care utilizatorii folosesc o aplicație sau un software, o interacțiunea liniară fară întreruperi și o experiență imbatabilă a utilizatorului, sunt atributele care fac diferența dintre un software oarecare și un software pe care oricine poate și vrea să îl folosească cu plăcere. Este timpul să dezvoltam un software pe care utilizatorii tăi îl vor iubi!

Suntem competenți nu numai în prezentarea informațiilor într-un mod pe placul și înțelesul utilizatorilor. ZONK acoperă toate aspectele, inclusiv partea de baze de date. Specialiștii noștri în baze de date se vor asigura că noua aplicație web va face față cantităților mari de informație și va susține operațiunile companiei tale. Proiectarea , stocarea, backupul, monitorizarea, performanța, recuperarea, repararea și securitatea bazei de date – pentru noi, nu există mistere. Lucram cu MySQL, PostgreeSQL, MongoDB si multe altele.

ZONK – companie specializată în dezvoltare software web în CodeIgniter și Symfony 

Chiar și cel mai bun framework este inutil fără un programatori calificați și experimentțti în fața ecranului, care cunosc bine metodologia. De ce să alegeți ZONK ca partener pentru dezvoltarea aplicației tale în CodeIgniter sau Symfony? Îți prezentăm mai multe motive bine întemeiate:

Cunoștințe și Experiență

Echipa noastră de programatori are mai mult de 7 ani de experiență în construirea de soluții web robuste și scalabile, utilizând cele mai bune framework-uri și metodologii posibile.

Resurse IT consistente

Fiind localizați în București, capitala României, avem acces la una dintre cele mai capabile și talentate piețe de resurse umane din Europa. Nu mai trebuie să petreci timp inutil căutând echipa perfectă pentru proiectul tau.

Calitate excepțională

Atenția la detalii este una dintre calitățile noastre cele mai mari și întotdeauna ne vom asigura că toate testele necesare au fost îndeplinite înaintea lansării unui proiect. Datorită acestor procese, șansele de pentru erori sunt reduse la minim.

Prețuri accesibile

Până la urmă, la sfârșitul zilei, cel mai importante lucruri sunt dacă proiectul tău a fost livrat în parametrii ceruți de tine, la timp și mai ales dacă s-a încadrat în bugetul alocat. La ZONK, costurile de dezvoltare nu sunt o problemă, primind cea mai bună calitate de pe piață la preturi corecte și accesibile.

Recunoaștere globală

Dezvoltatorii români sunt cotați în TOP 10 la nivel mondial, ca fiind printre cei mai buni programatori iar ZONK se mândrește cu a fi parte din această comunitate. Proiectele noastre sunt apreciate literalmente din America de Nord până în Australia, având clienți de pe 4 continente.  

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top