Dezvoltare WordPress personalizată

WordPress este cel mai popular CMS (content management system) pentru dezvoltarea paginilor web. Peste 45% din site-urile globale sunt construite folosind WordPress, prin intermediul opțiunilor prestabilite ale sistemului și cu ajutorul modulelor care nu numai definesc felul în care arata paginile ci și funcționalitățile acestora.

Suntem specializați în crearea de site-uri si platforme web bazate pe WordPress pentru companii medii, mari și corporații multinaționale. Echipa noastră este capabilă să utilizeze tehnologia WordPress pentru a pregăti chiar și cele mai avansate servicii web.

WordPress conduce WEB-ul către noi orizonturi

WordPress este un sistem extrem de capabil și avansat din punct de vedere structural. Oferă diverse teme și extensii (module) care modifică funcționalitatea site-ului web. La baza oricărui site sau aplicații WordPress stă o bază de date MySQL și limbajul PHP.

Dezvoltatorii noștri PHP și specialiștii MySQL creează teme si module sau modifică caracteristicile acestora pentru a se asigura că pagina îndeplinește cerințele clientului.

Procesul tehnic al unui proiect de dezvoltare WordPress

Documentare inițială și consultări

Primul pas in procesul de dezvoltare WordPress implică definirea obiectivului site-ului web, extrem de important pentru a asigura validitatea rezultatului final. Întotdeauna începem cu acest pas, fiind crucial pentru toți pașii următori. Adesea, clienții pregătesc un plan, în care prezintă cele mai importante caracteristici ale viitorului lor site web sau chiar definesc deja conținutul acestuia, aspectul și conținutul paginilor web individuale.

Este important ca parametrii precum publicul țintă al site-ului web, frecvența actualizării acestuia și viziunea creșterii sale viitoare să fie de asemenea definiți în această etapă. Prin urmare, sarcina noastră în această fază este de a obține toate informațiile necesare de la client. Organizăm întâlniri și consultări periodice, acestea având ca rezultat obținerea unei structuri a site-ului, cu design-ul dorit de client și funcționalitățile necesare afacerii sale.

 

Structura conținutului și Modelul de afaceri

Pasul 2 reprezintă definirea modelul de afaceri al site-ului și pregătirea hărții conținutului acestuia. Astfel, acum decidem împreună cu clientul, modul în care va fi afișat conținutul și unde sunt localizate elementele cheie. Determinăm ierarhia textului și mărimea estimată pentru elementele principale de conținut.

În acest stadiu dezvoltăm un concept general pentru orice conținut multimedia și determinăm forma prezentării sale – dacă ar trebui să fie inclus ca atașament sau încorporat direct pe pagină sau dacă, spre exemplu, o discuție cu departamentul de suport ar fi posibilă în format video sau numai că text. Aceste decizii determină alegerea metodelor de dezvoltare, dar influențează și modul în care administratorul clientului va gestiona site-ul web.

 

Prototip

În această etapă, creăm un prototip pentru aspectul vizual și administrativ al site-ului web, realizat în Adobe XD. În acest stadiu, clientul vede cu adevărat viitorul site și funcționalitatea acestuia. Prototipul este transmis către client iar în urma acceptării acestuia, începem implementarea în mediul de lucru, aflat pe serverul de testare. Tot în această etapă, grafica necesară procesului de dezvoltare este realizată în software profesional cum ar fi Adobe Illustrator sau Adobe Photoshop.

Dezvoltarea Backend

Dezvoltarea backend-ului este o treabă pentru programatorii noștri. Back-end-ul interacționează cu baza de date, gestionează structura de afaceri și generează toate vizualizările pe care le vede utilizatorul site-ului web. Desigur, din moment ce folosim WordPress, toate elementele standard au fost deja implementate, dar trebuie totuși să construim un mecanism funcțional, coeziv, adaptat fiecărui client.

Dezvoltarea Frontend

Etapa cu numărul 5 reprezintă dezvoltarea elementelor vizuale care sunt cu adevărat observate de vizitoatorii site-ului. Aici personalizăm textul, felul în care modulele sunt afișate, conținutul media, funcționalitățile avansate dar și modul în care site-ul este afișat pe diferite dispozitive (cum ar fi smartphone-urile) și în diferite browsere web.

Testare

<

Pentru a asigura calitatea soluțiilor web, pe lângă etapele care implică comunicarea directă cu clientul, colectarea informatiilor, pregătirea si implementarea prototipul, avem și o etapă de testare. În acest pas, nu testăm numai funcționarea corectă a codului si dacă site-ul se afișează corect pe diferite browsere și dispozitive. De asemenea, testăm utilizabilitatea și experiența utilizatorului asupra site-ului în sine, cât și a panoului său de administrare.

Toate testele sunt realizate de noi, clientul nostru oferindu-ne feedback-ul final asupra functionalităților, design-ului și modului de administrare. Fiind vorba de etapa premergătoare lansării, testăm toate situațiile posibile în relația Utilizator – Software, pentru a ne asigura că produsul se va comporta ideal în orice moment.

De ce WordPress?

De ce ar trebui să alegeți un site creat în WordPress? Motivul principal este că majoritatea functionalitatilor sunt furnizate imediat după instalare, prin folosirea unei teme pre-construite. Acest lucru reduce considerabil timpul de dezvoltare al unui site, nefiind necesara o constructie de la 0. Configurarea de bază este disponibila imediat, iar administrarea site-ului web este simplă și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Toate resursele necesare pentru crearea și administrarea paginii, cum ar fi texte, media și baze de date, sunt stocate într-un singur loc. Puteți să creați conținut, să gestionați utilizatorii, să modificați și să personalizați aspectul site-urilor web, să integrați multimedia și să creați formulare sau galerii foto. 

Site-urile web bazate pe WordPress sunt sigure. WordPress protejează împotriva spamului, manipulării comentariilor, pierderii bazelor de date sau înlocuirilor de conținut. Orice probleme de securitate sunt reparate imediat datorită suportului global disponibile pentru această platformă.

 

WordPress poate să facă mai multe decât crezi

Chiar dacă un site simplu este ușor de realizat și configurat, WordPress este o platformă cu un potențial enorm pe care compania noastră îl folosește la maxim pentru a construi chiar și cele mai avansate site-uri web. Putem modifica orice temă, o putem construi de la zero sau putem dezvolta un anumit plug-în complet personalizat, care să ofere exact funcționalitatea de care ai nevoie.

Echipa noastră de specialiști WordPress poate furniza sisteme de rezervare online, formulare avansate de comanda sau modificări avansate ale modulului de e-Commerce al WordPress-ului și anume WooCommerce. Orice magazin online poate fi transformat într-o adevărată platforma de vânzări, cu opțiuni avansate cum ar fi sisteme de urmărire a curierului, sisteme moderne de gestiune a stocului sau conturi de utilizatori ce oferă clienților o integrare în comunitatea brandului. Posibilitățile WordPress-ului sunt efectiv nelimitate iar dezvoltatorii WordPress pe care îi avem dețin cunoștințele necesare pentru a construi orice proiect la care te gândești.

Ce tehnologii folosim:

PHP

JavaScript

Html5

CSS3

MySQL

Bootstrap 5

PHP

PHP este un limbaj de scripturi cu scop general, open-source, pe partea de server, utilizat în principal pentru dezvoltarea de aplicații web, aplicații de comerț electronic și aplicații de baze de date. Acest instrument puternic și dinamic este ușor de conectat cu MySQL, Oracle și alte baze de date. PHP permite, de asemenea, alegerea diferitelor sisteme de operare și servere. Nu este de mirare că este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Programatorii avansați pot face multe lucruri cu PHP și nu vă faceți griji – avem tot ce este necesar pentru a profita cât mai bine de el!

JavaScript

JavaScript este un limbaj de programare care poate face tot felul de lucruri cu aplicații HTML și web. Este folosit mai ales pentru a oferi cât mai multă experiență prietenoasă cu utilizatorul. JavaScript este acceptat de majoritatea browserelor web, de asemenea, pe dispozitive mobile. Actualizări dinamice, casete de dialog, animații, grafică, elemente interactive, playere video – există numeroase aplicații de JavaScript. Împreună cu HTML și CSS interpretează așa-numita Triad de pagini web, responsabilă pentru frontendul fiecărei aplicații.

Html5

HyperText Markup Language (HTML) este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). Scopul HTML este mai degrabă prezentarea informațiilor decât descrierea semanticii documentului. În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.Specificațiile HTML sunt dictate de World Wide Web Consortium (W3C), care încurajează utilizarea CSS în locul a HTML explicit pentru prezentare.

CSS3

CSS3 este utilizat cu HTML pentru a crea și a forma structura conținutului. Este responsabil pentru culori, proprietățile fontului, alinierea textului, imagini de fundal, grafică, tabele etc. Oferă poziționarea diferitelor elemente, valorile fiind fixe, absolute și relative. Pentru a ajuta la crearea de pagini online foarte interactive, CSS3 este foarte lăudat deoarece oferă opțiuni mai largi pentru proiectare. CSS3 permite designerului să creeze site-uri web, bogate în conținut și fără prea mult cod. Această tehnologie aduce câteva funcții interesante care fac ca pagina să arate bine, să fie ușor de navigat de către utilizator și să funcționeze impecabil.

MySQL

MySQL este una dintre cele mai recunoscute tehnologii din ecosistemul modern de date mari. Adesea numită cea mai populară bază de date și care se bucură în prezent de o utilizare largă și eficientă, indiferent de industrie, este clar că oricine este implicat în datele de întreprindere sau IT general ar trebui cel puțin să vizeze o familiaritate de bază a MySQL. Cu MySQL, chiar și cele noi pentru sistemele relaționale pot construi imediat sisteme de stocare a datelor rapide, puternice și sigure. Sintaxa programatică și interfețele MySQL sunt, de asemenea, gateway-uri perfecte către lumea largă a altor limbaje de interogare populare și a stocărilor de date structurate.

Bootstrap 5

Bootstrap este o bibliotecă HTML, CSS și JS care se concentrează pe simplificarea dezvoltării paginilor web informative (spre deosebire de aplicațiile web). Scopul principal al adăugării acestuia la un proiect web este de a aplica alegerile Bootstrap de culoare, dimensiune, font și aspect la acel proiect. Odată adăugat la un proiect, Bootstrap oferă definiții de stil de bază pentru toate elementele HTML. Rezultatul este un aspect uniform pentru proză, tabele și elemente de formular din browserele web.

ECHIPA noastră de dezvoltare WordPress este mereu pregătită

Specialiștii ZONK au la baza ani de experiență, reușind să creeze orice site, aplicație web sau modul WordPress într-un mod eficient, inovativ și care să se încadreaze în bugetul tău. Echipa noastră care stă la baza proiectului tău este formată din:

 

Sunt cei ce coordonează întreaga activitate a proiectului, analizând în permanență în ce stadiu se află proiectul și ajustând mereu resursele în funcție de complexitatea soluției web și provocările procesului de dezvoltare WordPress ce apar pe parcurs. Folosesc metode inovative de project management și sunt primii ce țin legătură directă cu orice client.

Persoane care pot adapta cerințele clientului la capacitățile și limitările WordPress. Sunt pricepuți să lucreze cu clienții și servesc ca „traducători” ai limbajului tehnic folosit de programatori. Designerii noștri contribuie la asigurarea coeziunii aplicației web.

PHP este un limbaj de programare conceput special pentru generarea de site-uri web și crearea de aplicații web. Datorită dezvoltatorilor noștri PHP, putem crea site-uri WordPress foarte sofisticate și avansate. Ei pot folosi multe dintre capabilitățile avansate ale WordPress și pot dezvolta noi extensii (plugin-uri) sau să le modifice pe cele existente.

Dezvoltatorii MySQL se asigură că bazele de date pe care le folosește WordPress pentru a afișa site-ul web și conținutul acestuia funcționează corect și nu cauzează probleme la încărcarea site-ului. De asemenea, se ocupă de optimizarea resurselor pentru a evita problemele care pot apărea cu site-urile mai mari.

Un site web bazat pe o dezvoltare WordPress poate fi extins într-un mod practic nelimitat

WordPress este capabil să mențină eficiența în ciuda încărcării semnificative, cum ar fi traficul sau o cantitate mai mare de conținut. Ceea ce este important este că site-urile web bazate pe o dezvoltare WordPress corecta pot fi optimizate foarte bine pentru interogări în motoarele de căutare (SEO), structura WordPress premitand acest lucru cu o oarecare ușurință.

Ce cred clienții noștri despre serviciile oferite

Părerile clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile Zonk Works, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Alina Iuliana Laslău

ADMINISTRATOR @ UNSICAR

Super colaborare și sper să o putem extinde și pe alte proiecte. Am primit un site de nota 10+ și, chiar dacă au fost câteva mici sincope în comunicare, rezultatul este unul excepțional.

Georgiana Hentes

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web anterioare, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să predăm proiectarea și construirea noului nostru site web profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK Digital Agency, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului. Mulțumesc băieți!

Craig O’Neill

SHAREHOLDER @ DESTINE BROKER

Colaborare excelentă, creativitate, corectitudinea, aplecarea către nevoia clientului, imaginația, profesionalism le găsești colaborând cu aceasta echipă de tineri minunați.

Camelia Popescu

CEO @ ERP Risk Advisors

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducandu-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.
Jeffrey T. Hare

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top