Servicii UI & UX Design

UX & UI ar trebui înțeles că un set de instrumente, tehnici și procese care urmăresc să se asigure că software-ul va răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor săi. Prin cercetări axate pe identificarea cerințelor, obiceiurilor și provocărilor utilizatorilor, specialiștii UX sprijină construirea produsului prin proiectarea unui prototip și testarea gradului de utilizare. Această cercetare poate include interviuri, observații și analize de utilizabilitate.

Pe de alta parte, specialiștii în UI lucrează îndeaproape cu designerii grafici pentru a crea o interfață atrăgătoare și ușor de utilizat. Ei se asigură că elementele grafice și interacțiunile sunt intuitive și plăcute.

Împreună, UX și UI contribuie la crearea unei experiențe de utilizare coezive și eficiente. UX se concentrează pe înțelegerea și îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului, în timp ce UI se ocupă de aspectul vizual și interacțiunile specifice din cadrul interfeței.

Importanța design-ului de produs

Imaginați-vă că descărcați o aplicație sau deschideți o pagină web. Căutați o modalitate de a vă conecta, dar nu găsiți această opțiune. O zonă de căutare nu este disponibilă, designul este foarte slab și meniul nu este foarte intuitiv. Deveniți rapid frustrat și căutați pe google pentru o altă aplicație pentru a face treaba, ștergând-o pe cea anterioară. În loc să rețină clientul, experiența proastă a utilizatorului te-a făcut să renunți la brand-ul respectiv.

Tocmai de aceea, experiența utilizatorului (UX) și designul interfeței utilizatorului (UI) sunt cheia succesului în afaceri al software-ului dumneavoastră iar pachetul de servicii UI UX design este integrat în orice proiect de dezvoltare web pe care îl realizăm. Intuitivitatea și atractivitatea soluției tehnice sunt responsabile pentru a face utilizatorii fericiți și mulțumiți, ceea ce se traduce direct în rezultate mai bune ale afacerii și creșterea încrederii utilizatorului în compania dumneavoastră.

Cum lucrează designerii?

Procesul de proiectare a unui produs tehnologic este esential pentru dezvoltarea unui software care produce rezultate reale. In cadrul solutiilor construite, noi am identificat 3 pasi pentru a putea construi o interfata care, cu siguranta, va atrage utilizatorii si ii va face sa isi doreasca sa foloseasca tehnologia pusa la dispozitia lor.

Cercetarea utilizatorului

Scopul designerului este să pășească în pielea utilizatorilor pentru a-i înțelege, a descoperi cine sunt, care sunt obiectivele și provocările lor, care sunt așteptările lor, ce încearcă să realizeze și cum software-ul îi poate ajuta.Prin urmare, este obișnuit să se efectueze interviuri și sondaje pentru a construi contextul și a crea profiluri ale utilizatorilor. Apoi, designerii cartografiază călătoria clientului pentru fiecare profil. De asemenea, analiza și evaluarea comparativă cu soluții software similare ar trebui să fie o cerință obligatorie a unui designer bun.

Design UI

Când nevoile clienților sunt bine înțelese, este timpul să proiectăm în mod adecvat arhitectura software-ului, astfel încât să fie aliniată în consecință. Wireframes-urile, modelele de înaltă fidelitate pe care se poate face clic și fluxurile de utilizatori sunt indispensabile în acest moment. Când vine vorba de UI, de multe ori este mai bine să nu reinventezi roata. Interfața de utilizator clară este concepută având în vedere eficiența, pentru a efectua sarcini în aplicație cu un număr minim de acțiuni. Este important să respectați elementele de branding pentru a rămâne consecvenți. Logo, stiluri, tipografie, scheme de culori, componente (butoane, formulare, liste, panouri, meniuri) – totul trebuie să fie aliniat în minte cu ideea aplicației și cu ce își doresc utilizatorii finali.

Testare și evaluare

Odată ce soluția este concepută, este timpul să vedem dacă ideile designerului ar funcționa bine cu utilizatorii. Pentru a-l evalua, specialiștii în servicii UI UX design creează prototipuri interactive. Ideea este să imitam aspectul aplicației, fără funcționalitatea din spatele design-ului. Permiterea utilizatorilor reali să testeze prototipuri este o modalitate de a verifica dacă software-ul este suficient de intuitiv și cât de ușoara și convenabilă este interfața de utilizator. De asemenea, acest tip de audit permite să vedem dacă aplicația este utilizabilă și dacă este fezabilă din punct de vedere tehnic de dezvoltat. În plus, este o metodă de verificare a designului și o modalitate de a evita costurile crescute legate de implementarea ulterioară a

Ce este Experiența Utilizatorului (UX)?

Crearea intuiției naturale, declanșarea emoțiilor pozitive, facilitarea utilizabilității, creșterea eficacității și proiectarea unei experiențe satisfăcătoare de utilizare a software-ului sunt obiectivele de bază ale UX și UI excelente. Acesta este ceea ce face o experiență excelentă pentru utilizator – cunoștințe despre așteptările și obiectivele utilizatorilor transpuse într-un design clar și interfață utilă.

Tehnologii

Figma

Adobe XD

Hotjar

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Rezultate mărețe în servicii UI UX Design

Indiferent că discutam despre un startup care caută o modalitate de a verifica rapid o idee de afaceri, o întreprindere cu software vechi care are nevoie de o solutie noua sau o afacere bine stabilită care încearcă să vadă dacă mai există ceva pentru ei, toată lumea poate beneficia de ceea ce Designerii UI și UX oferă. Și cu cât se vor gândi mai devreme la asta, cu atât mai bine. Daca doriți să discutam despre proiectul dumneavoastră, contactați-ne aici.Ascultam

La ZONK Digital știm să ținem cont de perspectiva utilizatorului și să includem această vedere atunci când dezvoltăm software. Credem cu tărie în furnizarea de soluții utilizabile care aduc rezultate tangibile. De aceea, cea mai bună practică a noastră este să includem întotdeauna designeri UX și specialiști în uzabilitate pentru a reduce riscul de a crea aplicații neintuitive și care nu vor fi folosite.


Intelegem

Specialiștii noștri UX/UI înțeleg importanța de a face software-ul memorabil și acea experiență se referă la felul în care ne simțim. Întotdeauna ne concentrăm asupra sinergiei designului și tehnologiei care se traduce într-un aspect atractiv și arhitectură robustă iar acest lucru este ceea ce ne deosebește în piață.


Proiectam

Experiența utilizatorului este o artă, axată pe utilizarea informațiilor adunate în conformitate cu principiile de design. Este un factor crucial în succesul software-ului, dar de care veți auzi doar dacă ceva nu merge bine. Permiteți-ne să vă arătăm cum să vă bucurați de această liniște și să creăm software pe care atât utilizatorii, cât și investitorii îl vor adora.

Ultimele proiecte de UI & UX Design

Ce spun clienții noștri

Părerile oamenilor implicati in proiecte sunt cele mai importante pentru noi, reprezentant validarea finală asupra muncii noastre. Fiecare recenzie este analizată constructiv, căutând mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și relația B2B pe care o construim împreună cu partenerii noștri.

Kacey Vande Steeg

OPERATIONS & PARTNER MANAGER @ ERP RISK ADVISORS

Datorită muncii ZONK Digital, site-ul s-a încărcat în mai puțin de două secunde, având o securitate și panouri de analiză îmbunătățite, și a obținut un scor de 70 în PageSpeed Insights din start. Echipa a oferit o disponibilitate excelentă și a respectat un termen strâns. Accentul lor pe îmbunătățire și creativitate s-a evidențiat.

Marius Laslo

DIRECTOR EXECUTIV @ DESTINE BROKER

Noile site-uri create de ZONK Digital au fost bine primite, contribuind la o creștere a traficului cu 80% și a veniturilor cu 40%. Compania a comunicat eficient și a menținut proiectul în mișcare cu eficiență, iar serviciul lor excelent pentru clienți a contribuit la o experiență pozitivă. Site-ul lor a fost ușor de utilizat și intuitiv.

Alina Iuliana Laslău

MARKETING & COMMUNITY MANAGER @ VASTINT

Recomandăm cu încredere serviciile ZONK, atât datorită modului de lucru și a promptitudinii în soluționare tuturor nevoilor companiei, dar și pentru echipa profesionistă și extrem de simpatică, mereu dornică să iți ofere cele mai bune sfaturi! Keep up the good work, guys!

Craig O’Neill

FOUNDER AND CTO @ CAOSYS LIMITED

Toate site-urile noastre web, le-am realizat noi înșine, ceea ce pentru o vreme a fost bine, dar de data aceasta am decis să lasam proiectarea și construirea noului site profesioniștilor; la urma urmei, nu suntem o companie de design web. Am lucrat îndeaproape cu ZONK, care ne-a îndeplinit toate așteptările, predând proiectul la timp și în limita bugetului.

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!    Go to Top