Integrare Microsoft 365 Servicii

Definirea unei culturi digitale reprezintă o prioritate majoră pentru fiecare lider care își propune să promoveze un mediu de lucru modern. Microsoft 365 a fost conceput pentru a susține acest tip de schimbare culturală, ajutând liderii să împuternicească fiecare persoană din companiile lor, să elibereze creativitatea și să promoveze colaborarea.
Microsoft 365 reprezintă următorul pas în transformarea digitală a serviciilor furnizate de afacerea dvs., fiind o soluție modernă bazată pe funcționalități în cloud. Caracteristicile inteligente de securitate și integrarea produselor contribuie la simplificarea nevoilor de gestionare și la minimizarea costului total de proprietate pe parcursul ciclului de viață al tehnologiei informatice.

Ce este Microsoft 365?

Microsoft 365 este o soluție bazată pe cloud pentru productivitate, colaborare și suport IT adaptată pentru întreprinderi mici, medii și mari. Oferă acces de pe orice dispozitiv conectat la internet la suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher și Access), precum și la aplicații de partajare a fișierelor, conferințe online sau mesagerie instantanee, printr-o licență lunară sau anuală. În plus, anumite licențe Microsoft Office 365 permit instalarea aplicațiilor desktop Office pe până la 5 dispozitive. Termenul Microsoft 365 include Office 365, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security.
Serviciul este livrat direct de pe platforma Microsoft Cloud și își propune să crească productivitatea angajaților și să se concentreze pe activitățile care aduc valoare adăugată companiei. Serviciile

De ce Serviciile de Integrare Microsoft 365?

Această suită sprijină companiile care doresc să se concentreze pe operațiunile de bază ale afacerii lor, economisind timpul petrecut pentru coordonarea departamentelor, echipelor sau clienților. Office 365 elimină utilizarea metodelor tradiționale, nesigure și offline pentru lucrul, stocarea, partajarea și manipularea datelor organizaționale.
Companiile care implementează soluțiile Office 365 pot obține o creștere de până la 33% a productivității, permițându-le să se concentreze asupra nevoilor clienților și minimizând procentul de “eroare umană”, în timp ce îmbunătățesc nivelul de securitate al informațiilor transmise sau partajate, mai ales într-o perioadă în care securitatea informației este crucială pentru orice afacere.

Viteza în afaceri este crucială, iar utilizarea aplicațiilor Power Apps și Power Automate din suita Microsoft 365 poate crește în continuare productivitatea companiei dvs. prin automatizarea proceselor repetitive complexe și a fluxurilor de transmitere a informațiilor. Și dacă vrem să vorbim despre cifre, putem spune că Microsoft 365 este folosit de peste 300 de milioane de utilizatori și peste 80% din companiile din Forbes 500, asigurând o creștere a productivității de până la 30%.

Un produs unic, pentru viitorul companiei

1. Aplicații Inovatoare

Începând cu lansarea Microsoft 365 în 2011, echipele Microsoft au lucrat pentru a crea cât mai multe aplicații inovatoare posibile, pentru a ne simplifica munca de birou zilnică, integrând funcționalități corporative în fiecare idee dezvoltată. Astfel, aplicațiile originale ale Microsoft Business Productivity Online Suite au fost transferate în Microsoft 365, iar acum fiecare utilizator beneficiază de Exchange Server, Skype for Business sau SharePoint.

2. Securitatea Informațiilor

Informațiile transmise prin aplicațiile Office 365 utilizează serverele cloud ale Microsoft Corporation, care beneficiază de cel mai înalt nivel de securitate a datelor pentru informațiile dvs. Stocarea informațiilor poate fi realizată în aplicația OneDrive for Business, un mediu de stocare în cloud de până la 1TB pentru licențele Business și nelimitat pentru licențele Enterprise, oferit ca parte a suitei Microsoft 365, sau în SharePoint, pentru o colaborare eficientă între membrii echipei. La migrația către Microsoft 365, emailurile trimise prin acest serviciu folosesc Microsoft Exchange Server, asigurând o securitate de neegalat și o livrabilitate a emailurilor (SLA) de 99,9%.

3. Partajarea Informațiilor

Lucrați eficient și în siguranță folosind aplicația SharePoint, unde puteți încărca, partaja și colabora cu datele dvs., împreună cu colegi, colaboratori sau clienți, în timp real. Orice modificare a fișierelor/datelor este urmărită, astfel încât să aveți control absolut asupra informațiilor dvs. În orice moment, puteți afla cine a modificat un fișier specific, cui i-a fost trimis sau care colegi au lucrat la el.

4. Control Centralizat al Aplicațiilor

De ce să gestionați fiecare aplicație în mod separat atunci când le puteți avea pe toate într-un singur loc? Pentru acces ușor și rapid la toate informațiile legate de suita de aplicații, Microsoft a dezvoltat portalul Microsoft 365 Apps. Acesta este configurat în momentul achiziționării licențelor Microsoft 365 și este destinat managerilor sau personalului responsabil de gestionarea echipelor dvs. Astfel, prin accesarea unui singur link, puteți avea informații despre toate aplicațiile dvs., detalii despre facturare, crea conturi de email, restricționa sau reseta conturi de utilizator și multe altele.

 

Instrumente de Colaborare și Comunicare

Microsoft Teams este o aplicație de colaborare și comunicare care facilitează munca în echipă. Permite utilizatorilor să participe la conversații, să organizeze întâlniri virtuale, să partajeze fișiere și să colaboreze în timp real asupra documentelor.

 

Automatizare Flux de Lucru

Power Automate oferă posibilitatea de a automatiza fluxurile de lucru și procesele repetitive. Utilizatorii pot crea automatizări între diferite aplicații și servicii, reducând efortul manual și sporind eficiența operațională.

 

Dezvoltare Aplicații Personalizate

Power Apps permite utilizatorilor să creeze aplicații personalizate fără a necesita cunoștințe avansate de programare. Aceasta deschide posibilități pentru crearea de aplicații personalizate adaptate nevoilor specifice ale organizației.

 

Analiză și Vizualizare Date

Power BI oferă instrumente puternice pentru analiza și vizualizarea datelor. Utilizatorii pot crea rapoarte interactive și tablouri de bord pentru a obține insight-uri valoroase din datele organizaționale.
Aceste instrumente se integrează perfect în Microsoft 365, permitând utilizatorilor să gestioneze, colaboreze și analizeze eficient datele.

Aplicații Office Familiare

Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote, Microsoft Access, Microsoft Publisher


Colaborare, Aplicații Enterprise și Stocare în Cloud

Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Microsoft Yammer, Skype for Business, OneDrive


Email și Calendar

Microsoft Exchange, Microsoft Outlook, Microsoft Calendar


Video și Prezentări

Microsoft Stream, Microsoft Sway, Microsoft Video


Aplicații Business

Microsoft Power Apps, Microsoft Flow, Microsoft Forms


Management și Planificare de Proiect

Microsoft Planner, Microsoft Tasks, Microsoft Project Online, Microsoft To-Do


Analiză de Date

Microsoft Power BI, Microsoft MyAnalytics


Aplicații pentru Micii Antreprenori

Microsoft StaffHub, Microsoft Bookings, Microsoft Visio Online


Angajați și Descoperire

Microsoft People, Microsoft Delve


Beneficii ale Serviciilor de Integrare Microsoft 365

  • Economii de costuri prin creșterea productivității companiei
  • Mobilitate – lucrați de oriunde de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet
  • Colaborare – lucrați simultan și de oriunde la documente partajate
  • Flexibilitate – licențierea dispozitivelor la nivel de utilizator și acces la aplicațiile necesare
  • Securitate robustă garantată de Microsoft și implementarea politicilor companiei
  • Agilitate în afaceri – capacitatea de a ajusta resursele conform nevoilor existente

Servicii Integrare Microsoft 365 pentru afaceri dinamice

Implementare

Vă asistăm în alegerea unui plan de abonament potrivit și a unui set optim de aplicații Microsoft 365, dezvoltând astfel o soluție robustă pentru colaborare eficientă.

Migrare

Ne asigurăm de o planificare atentă și o migrație fără probleme a sistemelor dvs. către Microsoft 365, păstrând în același timp integritatea datelor afacerii dvs.

Consultanță și Suport

Oferim asistență consultativă în orice etapă a proiectului, inclusiv integrare Microsoft 365, migrare, personalizare și adoptare de către utilizatori.

Migrare către Microsoft 365

Un pas major în procesul de pre-migrare este să adunați date și informații despre mediul dvs. IT existent pentru a înțelege soluțiile tehnologice actuale din cadrul companiei dvs. Evaluăm dacă mediul local îndeplinește cerințele de configurare, având în vedere următoarele domenii: Servere și componente, arhitectură de rețea și DNS, soluții de autentificare, arhitectură de director, disponibilitatea conexiunii la internet, rutare email, orice certificate necesare, hardware și software, aplicații de email și client, arhivare email, politici de aplicare și protocoale de transmitere.

1.

Începem proiectul de implementare Microsoft 365 prin colectarea informațiilor despre mediul IT curent. Nu putem crea planuri de implementare eficiente fără a înțelege pe deplin de ce migrați și ce trebuie să se întâmple în timpul schimbării.

2.

Acest pas începe prin determinarea licențelor necesare pentru angajații companiei și achiziționarea acestora. Microsoft 365 oferă un sistem de licențiere foarte avansat, astfel încât fiecare angajat va beneficia doar de aplicațiile pe care le utilizează, făcând costurile mai eficiente la nivelul organizației.

3.

După achiziționarea licențelor, urmează procesul tehnic care implică trecerea la sistemul de transmitere a emailurilor Exchange Server, instalarea și configurarea licențelor pentru utilizatori, migrarea datelor de la vechiul sistem la noul sistem, precum și configurările specifice pentru fiecare angajat.

4.

Urmează configurările individuale ale aplicațiilor avansate Microsoft 365, cum ar fi SharePoint, OneDrive, Power Automate sau Power Apps. În cazul Power Apps, dezvoltarea de aplicații Microsoft presupune și achiziționarea de licențe Microsoft Azure.

5.

Ultimul pas este reprezentat de configurațiile specifice fiecărei industrii și fiecărui model de afacere, precum și de formarea specializată oferită angajaților companiei dvs.

ZONK – Partenerul tău în Serviciile de Integrare Microsoft 365

Microsoft 365 va reprezenta o schimbare majoră pentru mulți angajați, introducând posibilități pentru o colaborare și inovație mai bune. Cu toate acestea, colaborarea și inovația necesită familiarizarea cu mediile de lucru partajate, documentele aflate în cloud și altele. Înainte de a începe, asigurați-vă că este momentul potrivit pentru introducerea Microsoft 365 și că se aliniază cu obiectivele cheie ale afacerii dvs. Apoi, asigurați-vă că conducerea companiei înțelege importanța acestui proces de schimbare și este dispusă să susțină eforturile dvs. Cu profesioniști calificați și cu experiență la bord, specialiștii ZONK Digital vă oferă o serie de beneficii în colaborare, inclusiv suport de consultanță complet, adoptarea soluțiilor de utilizator, gestionarea conturilor în cloud, implementarea eficientă și fără probleme a Microsoft 365, migrarea datelor fără erori către Microsoft 365, optimizare eficientă și creșterea ROI-ului.

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!    Go to Top