Integrare Microsoft 365

Productivitate la urmatorul nivel 

Definirea unei culturi digitale este o prioritate majoră pentru fiecare lider care se străduiește să promoveze un loc de muncă modern. Microsoft 365 a fost conceput pentru a sprijini acest tip de schimbare culturală, ajutându-i pe lideri să dea putere tuturor celor din companiile lor, dezlănțuind creativitatea și colaborarea.

Microsoft 365 este urmatorul pas in transformarea digitala a serviciilor oferite de business-ul dumneavoastra, fiind o solutie moderna, bazata pe functionalitatea cloud-ului. Caracteristicile inteligente de securitate și integrarea produselor ajută la eficientizarea nevoilor de management și la minimizarea costului total de proprietate pe parcursul ciclului de viață IT.

Ce este Microsoft Office 365?

Microsoft 365 este o soluție cloud de productivitate, colaborare și suport IT, care se adresează companiilor mici, mijlocii și mari, și care oferă acces de pe orice dispozitiv conectat la Internet, la suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote, Publisher si Access), dar și la aplicații de partajare de fișiere, conferințe online sau mesagerie instant, prin intermediul unei licențe lunare sau anuale. În același timp, anumite licențe Microsoft Office 365 permit instalarea aplicațiilor desktop Office, pentru până la 5 dispozitive. Termenul de Microsoft 365 include Office 365, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security.

Serviciul este oferit direct din platforma Cloud Microsoft și are rolul de a contribui la creșterea productivității angajaților și la concentrarea acestora pe activitățile ce aduc un plus de valoare companiei. Serviciile de integrare Microsoft 365 sunt realizate de către o companie specializată ce analizează necesitățile dumneavoastră de afaceri și adaptează software-ul la procesele interne ale companiei.

De ce servicii de integrare Microsoft 365?

Suita vine in sprijinul acelor companii care doresc sa se concentreze pe operațiunile principale ale afacerii, economisind timpul alocat proceselor de coordonare a departamentelor, echipelor sau clienților. Office 365 elimina folosirea metodelor traditionale, nesigure, offline pentru a lucra, a stoca, a partaja si a manipula datele organizationale.

Companiile ce implementeaza solutiile Office 365 pot obtine o crestere a productivitatii cu pana la 33%, concentrandu-se astfel pe nevoile clientilor si eliminand pe cat posibil procentul de „eroare umana” si crescand nivelul de siguranta al informatiilor transmise sau partajate, intr-o vreme in care securitatea informatiei este vitala pentru orice afacere.

Viteza în afaceri este esențială iar folosirea aplicațiilor Power Apps și Automate din suita Microsoft 365 pot crește și mai mult nivelul de productivitate al companiei dumneavoastră, automatizând procese repetitive complexe precum și fluxul de transmitere de informație. Iar dacă vrem să discutăm despre numere, atunci putem spune ca Microsoft 365 este folosit de mai mult de 300 de milioane de utilizatori și de peste 80% din companiile situate în topul Forbes 500, asigurând o creștere a productivității chiar și cu 30%.

Un produs unic, pentru viitorul de mâine

1. Aplicații inovative

De la lansarea Mcirosoft 365 în 2011, echipele Microsoft s-au străduit să creeze aplicații cât mai inovative și să ne ușureze munca de zi cu zi de la birou, integrând funcționalitățile corporate în fiecare idee dezvoltată. Astfel, aplicațiile originare Microsoft Business Productivity Online Suite au fost transferate în Microsoft 365, orice utilizator beneficiind acum de Exchange Server, Skype for Business sau SharePoint.

2. Siguranța informației

Informațiile transmise prin intermediul aplicațiilor Office 365 folosesc serverele cloud ale Microsoft Corporation, acestea având cel mai înalt grad de securizare ale datelor dumneavoastră. Stocarea informațiilor se poate face în aplicația OneDrive for Business, mediul de stocare în cloud de pana la 1TB pentru licențele Business și nelimitat pentru licențele Enterprise, oferit ca parte din suita Microsoft 365 sau în SharePoint, pentru o colaborare eficientă între membrii echipelor. În momentul migrării la Microsoft 365, emailurile transmise prin acest serviciu folosesc Microsoft Exchange Server, asigurând astfel o siguranță imbatabilî și o livrabilitate a email-urilor (SLA) de 99.9%.

3. Partajarea informației

Lucrați eficient și sigur folosind aplicația SharePoint unde puteți încărca, partaja și lucra cu datele dumenavoastră, împreună cu ceilalți colegi, colaboratori sau clienți, în timp real. Orice modificări ale fișierelor/datelor sunt măsurate astfel încât aveți control absolut asupra informației dumneavoastră. În orice moment, puteți afla cine a modficat un anumit fișier, către cine a fost transmis sau ce colegi au lucrat la acesta.

4. Control centralizat al aplicațiilor

De ce ai administra fiecare aplicație separat când poți avea totul într-un singur loc? Pentru o avea un acces facil și rapid către orice informații ce țin de suita de aplicații, Microsoft a dezvoltat portalul de aplicații Microsoft 365. Acesta este configurat în momentul achiziționării licențelor Microsoft 365 și este destinat managerilor sau personalului responsabil cu administrarea echipelor dumneavoastră. Astfel, accesând doar un link, puteți avea acces la informații despre toate aplicațiile dumneavoastră, date despre facturare, creare conturi de email, restricționare sau resetare conturi de utilizator și multe altele. 

Tehnologii incluse în ecosistemul de Integrare Microsoft 365 

Datorită adoptării pe scară largă a cloud-ului, precum și scalabilității, accesibilității și funcționalității bogate a Microsoft 365, suita a devenit una dintre platformele enterprise care permit implementarea unor soluții de colaborare puternice. Datorită aceleiași logici a UI și a integrării între ele, aplicațiile Office 365 pot deveni elemente de bază pentru crearea unor locuri de muncă cu adevărat personalizate.

Suita Office 365 poate oferi instrumente care oferă beneficii variate pentru utilizatori, cum ar fi:

Aplicații Office familiare

Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote, Microsoft Access, Microsoft Publisher


Colaborare, aplicații enterprise și stocare în cloud

Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Microsoft Yammer, Skype for Business, OneDrive


Email și Calendar

Microsoft Exchange, Microsoft Outlook, Microsoft Calendar


Video și Prezentări

Microsoft Stream, Microsoft Sway, Microsoft Video


Aplicații Business

Microsoft Power Apps, Microsoft Flow, Microsoft Forms


Project Management și Planificare

Microsoft Planner, Microsoft Tasks, Microsoft Project Online, Microsoft To-Do


Analiză date

Microsoft Power BI, Microsoft MyAnalytics


Aplicații pentru afaceri mici

Microsoft StaffHub, Microsoft Bookings, Microsoft Visio Online


Angajați și Căutare

Microsoft People, Microsoft Delve


Beneficii ale serviciilor de integrare Microsoft 365

• Costuri reduse prin creșterea productivității companiei

• Mobilitate – lucrezi de oriunde și de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet

• Colaborare – lucrezi simultan și de oriunde pe documentele partajate

• Flexibilitate – licențierea dispozitivelor la nivel de utilizator și accesarea aplicațiilor necesare

• Securitate robusta garantată Microsoft ți implementare politici companie

• Agilitate în business – posibilitate de scalare a resurselor în funcție de nevoile existente

Servicii Integrare Microsoft 365 pentru afaceri dinamice

Implementare

Vă ajutăm să alegeți un plan de abonament potrivit și un set optim de aplicații Office 365, dezvoltând astfel o soluție robustă pentru o colaborare eficientă.

Migrare

Asigurăm o planificare atentă și o migrare fără probleme a sistemelor dumneavoastra la Microsoft 365, păstrând în același timp integritatea datelor de afaceri.

Consultanta și Suport

Vă oferim asistență consultativă în orice etapă a proiectului, inclusiv integrare Microsoft 365, migrare, personalizare și adoptare de către utilizatori.

Migrarea la Microsoft 365

Un pas major în pre-migrarea dumneavoastră este să colectăm date și cifre despre mediul IT existent pentru a înțelege soluțiile tehnologice existente în compania dumneavoastră. Verificăm dacă mediul local îndeplinește cerințele pentru configurare, luând în considerare aceste zone: Servere și componente, arhitectura rețelei și DNS, soluții de autentificare, arhitectura directoarelor, conexiunea la internet disponibila, routare emailuri, eventuale certificate ce trebuie instalate, hardware si software, email și aplicații client, arhivarea emails, norme de aplicare și protocoale de transmitere.

1.

Începem proiectul de implementare M365 prin colectarea de informații despre mediul IT actual. Nu putem crea planuri de implementare eficiente fără a înțelege pe deplin de ce migrați și ce trebuie să se întâmple în timpul comutării.

2.

Acest pas începe prin stabilirea licențelor necesare pentru angajații companiei și achiziționarea acestora. Microsoft 365 ofera un sistem foarte avansat de licențiere, astfel încât fiecare anagajat va beneficia doar de aplicațiile pe care le folosește, eficientizând costurile la nivel de organizație.

3.

Dupa achiziționarea licențelor urmează procesul tehnic ce presupune trecerea la sistemul de transmitere de emailuri Exchange Server, instalarea și configurarea licențelor pentru utilizatori, migrarea datelor din sistemul vechi în sistemul nou precum și configurările specifice fiecărui angajat.

4.

Urmează configurările individuale ale aplicațiilor avansate Microsoft 365 cum ar fi SharePoint, OneDrive, Power Automate sau Power Apps. În cazul Power Apps, dezvoltarea de aplicații Microsoft presupune și achiziționarea de licențe Microsoft Azure.

5.

Pasul final este reprezentat de configurările specifice fiecărei industrii și fiecărui model de business precum și training-ul de specialitate oferit angajaților companiei dumneavoastră.

ZONK – Partenerul tau in servicii de integrare Microsoft 365

Microsoft 365 va fi o schimbare majoră pentru mulți angajați. Introduce posibilități pentru o mai bună colaborare și inovare. Cu toate acestea, colaborarea și inovarea necesită să deveniți mai confortabil cu mediile de lucru partajate, documentele fiind „în cloud”, și multe altele. Înainte de a începe, asigurați-vă că este momentul potrivit pentru a introduce Microsoft 365 și că acesta vă sprijină obiectivele cheie de afaceri. Apoi, asigurați-vă că managementul companiei înțelege importanța acestui proces de schimbare și că sunt dispuși să vă susțină eforturile. Având la bord profesioniști cu înaltă calificare și experiență, specialistii ZONK vă oferă o serie de beneficii de cooperare, inclusiv: asistență completă de consultanță, adoptarea solutiei de către utilizatori, management al contului în cloud, implementarea Office 365 în timp util și fără probleme, migrarea fără erori a datelor la Office 365, optimizare eficientă și ROI crescut.

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top