Servicii Administrare Web

Administrarea web a afacerii dumneavoastră poate să vă dea bătăi de cap în momentul în care nu știți exact ce pași trebuie urmați sau dacă trebuie acționat asupra soluției tehnice din mai multe părți. Imaginați-vă că ați construit cel mai bun site sau cea mai bună aplicație mobilă dar aveți probleme constante în adăugarea conținutului recurent sau a administrării anumitor funcționalități. Munca asupra unui software nu se oprește odată cu dezvoltarea acestuia, trebuind mereu să îl dezvoltați și să integrați informații folositoare și actualizate pentru clienții sau angajații dumneavoastră. Gama noastra de servicii administrare web vă oferă flexibilitatea și siguranță necesară pentru că să vă ocupați de aspecte mult mai importante ale afacerii pe care o conduceți, lăsând partea tehnică pe mâinile specialiștilor ZONK.

Ce este Administrarea Web?

Putem să privim zona de servicii administrare web a unei soluții tehnice precum munca pe care o faceți zi de zi în casa dumneavoastră. Așa cum vă place să fie ordine în locuință iar de multe ori poate preferați să angajați pe cineva pentru a face anumite treburi, așa putem să gândim și în cazul soluțiilor tehnice care trebuie întreținute. Orice software care nu este administrat poate să prezinte un risc de securitate iar în anumite cazuri chiar un risc de a pierde clienți sau angajați. Administrarea web reprezintă totalul acțiunilor întreprinse asupra unei soluții tehnice, ce asigură funcționarea în parametrii normali a acesteia, dezvoltarea continua, îmbunătățirea acesteia în funcție de perspectivele de business și implementarea de funcționalități noi.

Spre exemplu, în cazul unui website, administrarea web poate să fie reprezentată de actualizările constante ale website-ului, back-upuri de conținut și baze de date sau adăugarea constantă de conținut nou în cadrul paginilor web. Așa cum mașina dumneavoastră este expusă factorilor externi și necesită întreținere periodică, și soluția tehnică are nevoie de același lucru pentru a evita producerea de pagube însemnate sau chiar ireparabile.

De ce aveți nevoie de

servicii Administrare Web?

Nevoia administrării web trebuie gândită din perspectiva afacerii dumneavoastră și a pieței din care faceți parte. Dacă analizam din perspectiva securității atunci este bine de știut că în fiecare zi se produc milioane de breșe de securitate și hack-uri, rezultând în pagube de miliarde de dolari. Astfel, un software care nu este actualizat, supravegheat și cu o securitate îmbunătățită în permanență poate să se numere printre aceasta statistică sumbră. De asemenea, în cazul magazinelor online sau aplicațiilor mobile, pe lângă un nivel de securitate crescut poți avea nevoie și de adăugarea de produse noi, discounturi atrăgătoare sau grafică bine construită care poate avea decizia finală dintre a cumpără sau a nu cumpără. Toate aceste acțiuni necesită mult timp și de cele mai multe ori, cunoștinte avansate de IT iar aici intervin specialiștii noștri.

.

Cu peste 15 ani de experiență în administrarea diferitelor soluții tehnice, ZONK vă oferă cunoștințele dobândite în foarte multe situații tehnice întâlnite. În cazul unui website, administrarea web poate să fie reprezentată de actualizările constante ale website-ului, back-upuri de conținut și baze de date sau adăugarea constantă de conținut nou în cadrul paginilor web. Dacă privim din perspectiva costurilor, chiar dacă multe companii pot avea departamente interne de IT care pot prelua din cerințele de administrare, costurile cu un partener IT pot fi și de 3 ori mai mici, evitând astfel costurile cu taxele pe care le cunoaștem atât de bine.

Descoperă Serviciile ZONK
de Administrare Web

Administrare Website

Procesul de administrare web a site-ului reprezintă acțiunile necesare pentru a asigura stabilitatea, eficiența și continuitatea proiectului dumneavoastră online. Planul nostru de administrare a website-urilor este conceput pentru site-uri mici sau mari, indiferent de traficul sau industria de afaceri și va acoperi toate aspectele tehnice ale proiectului dumneavoastră.

Administrare Magazin Online

Serviciile de administrare a magazinului dumneavoastră sunt personalizate pentru fiecare client astfel încât tu te vei putea concentra pe creșterea afacerii și relației cu furnizorii sau clienții companiei. Oferim soluții complete de administrare web ce vor asigura funcționarea fără întreruperi a magazinului tău online și atragerea de clienți noi prin adaptarea la o industrie mereu în mișcare. Soluțiile noastre cuprind toate opțiunile specifice unui website e-commerce, incluzând securitate sporită, raportarea clienților și a rezultatelor.

Administrare Platformă Web

Această parte din servicii administrare web este concentrată pe furnizarea de servicii tehnice profesionale și suport non-stop pentru site-uri mari care aparțin industriei de știri/media, imobiliare, turism sau auto, precum și site-urilor guvernamentale. Aceste site-uri web necesită mai multe resurse, precum și o abordare de management diferită, adaptată site-urilor de înalt profil cu mult trafic.

Administrare Aplicație Mobilă

Administrarea aplicațiilor este concepută pentru a oferi asistență completă proprietarilor de aplicații care au nevoie de o companie de încredere pentru a avea grija de tot, în fiecare zi. Vom asigura că sistemul de aplicații este complet funcțional și actualizat, precum și orice modificări de continut de care aveți nevoie. Toate solicitările dumneavoastra vor fi finalizate în termen de 24 – 48 de ore de la data la care a fost facută solicitarea.

Administrare Office365

Microsoft 365 aduce multiple funcționalități de business, integrand în licențele sale 20+ aplicații Microsoft, printre care Microsoft Exchange, SharePoint sau Teams. Chiar dacă administrarea de bază a licențelor sau a utilizatorilor se poate face cu ușurință din panoul de administrare Microsoft 365, în cazul organizațiilor cu mulți angajați și politici avansate de lucru se recomanda că administrarea să fie făcută de un specialist Microsoft 365, aplicațiile Microsoft devenind destul de complicate în anumite situații. Astfel, specialiștii ZONK vă stau la dispoziție pentru implementarea aplicațiilor, administrare acestora, migrare emailuri către Microsoft 365 sau implementarea anumitor politici și tehnici organizaționale.

Administrare Server

Serverul dumneavoastră reprezintă una dintre cele mai importante componente ale unei soluții tehnice performante. Acesta trebuie să beneficieze de o securitate foarte buna și foarte multe acțiuni tehnice trebuie întreprinse prin accesarea directa a server-ului. Un server web poate să cuprindă partea de transmitere de emails, bazele de date folosite de site-uri sau aplicații, zona de filtrare a IP-urilor, instalarea de software, permisiunile utilizatorilor și multe multe altele. Chiar daca acțiunile pe un server web pot să devina destul de complicate, nu vă faceți griji! Vă oferim suport tehnic 24/7 pentru că afacerea dumneavoastră să meargă ca pe roate și o echipa specializată în administrarea oricărui server web și a bazelor de date existente pe acesta.

Beneficii cheie ale administrării
web cu specialiștii ZONK

Siguranță

Cunoștințe profesionale de administrare web

Eficiență

Echipă numeroasă ce oferă soluții eficiente

Rapiditate

Timp de răspuns între 30 de minute și 120 de minute

Costuri reduse

În raport cu administrarea unui departament IT intern

ZONK – Partenerul dumneavoastră de încredere în Servicii Administrare Web

Afacerea dumneavoastră reprezintă munca de o viață dar mai ales reprezintă pasiunea pe care ați investit-o în business. În momentul în care alegi un furnizor de servicii IT, se dezvoltă o relație bazată pe încredere și profesionalism iar aici, la ZONK, aceste 2 valori stau la baza oricărui proiect pe care îl desfășuram. Specialiștii noștri au experiență dovedită în administrarea proiectelor de diferite anverguri, de la start-up-uri până la administrarea soluțiilor tehnice prezente în corporații cu mii de angajați. Indiferent de structura business-ului dumneavoastră, vă vom fi alături în această călătorie de transformare și adaptare digitală, oferindu-vă tot suportul și expertiza noastră. La finalul zilei veți putea constata că resursele companiei dumneavoastră pot fi alocate în alte zone în expansiune, partea tehnică fiind acoperită în totalitate de profesioniști în domeniu.

Ai o idee pe care vrei
să o discutam?
Scrie-ne aici!

    Go to Top