fbpx

ZONK în top dezvoltatori de software din România

ZONK Digital a fost numit unul dintre cei mai buni dezvoltatori de software din România de către Clutch.

4 minute de citit
Publicat de Daniel Serbu în mai 25, 2022

Numărul dezvoltatorilor de software a crescut cu siguranță în ultimul deceniu. Din ce în ce mai multe companii caută profesioniști de încredere și cunoscători în dezvoltare pentru a ajuta la îmbunătățirea afacerilor lor.

Companii precum ZONK Digital sunt în fruntea acestei industrii. Ne dedicăm timpul pentru a vă proteja, a împuternici și a crește afacerea dumneavoastră în lumea online, astfel încât să vă puteți îndeplini visele și toate obiectivele.

Pentru cei care aud de Clutch pentru prima dată, ei sunt o platformă consacrată în inima orașului Washington, DC, angajată să ajute întreprinderile mici și mijlocii să identifice și să se conecteze cu furnizorii de servicii de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

“A fi prezentat de Clutch este cu adevărat o realizare uriașă pentru noi! În plus, acest premiu semnifică cantitatea de efort, munca asiduă și pasiune pe care le-am depus în serviciile noastre. Suntem foarte fericiți să fim recunoscuți pentru dedicarea pe care o avem față de industria de dezvoltare.”  Octavian Tiron – Fondator/CEO ZONK Digital

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea, sunați-ne! Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine.

Crește-ți afacerea eficient!

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri din IT și pentru a putea beneficia de materiale gratuite utile pentru creșterea afacerii tale.    Postari recente

    Go to Top