fbpx

ZONK Digital și BrokerNet- un nou parteneriat strategic

În calitate de echipă dedicată inovației și excelenței, suntem încântați să împărtășim cu voi o veste extraordinară: parteneriatul nostru strategic cu BrokerNet. În lumea digitală în continuă evoluție, colaborarea este cheia pentru a oferi soluții de vârf. Astfel, această asociere nu este doar o alianță între două companii, ci și o promisiune că veți beneficia de mai multe opțiuni, servicii îmbunătățite și experiențe personalizate.

8 minute
Publicat de ZONKDigital în martie 21, 2024

Cine sunt BrokerNet?

Cu o vastă experiență, în spatele parteneriatului ZONK Digital și BrokerNet stă o companie cu un background solid în implementarea de soluții complexe pentru industria de asigurări. Aceștia oferă alernative complete destinate asiguratorilor și brokerilor de asigurare, aducând o valoare incontestabilă în domeniu.

Astfel, echipa de experți ai BrokerNet a dezvoltat peste 25 de proiecte majore la cheie în România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Cipru. Aceștia acoperă toate aspectele de la analiză, extragerea cerințelor specifice, consultanță, dezvoltare, implementare, până la testare, configurare, și rapoarte BI, utilizând platforme consacrate precum Microsoft, Oracle și SAP.

BrokerNet: Inovație și Eficiența în asigurări

BrokerNet oferă două produse majore care redefinesc standardele în industria asigurărilor: SharpAsig și Platform@Broker. Aceste soluții software inovatoare sunt concepute pentru a răspunde nevoilor complexe ale asiguratorilor și brokerilor de asigurare, aducând o eficiență sporită și o mai mare flexibilitate în gestionarea afacerilor.

SharpAsig este o platformă versatilă și modulară, cu peste 10 ani de dezvoltare continuă, oferind toate sistemele necesare unui asigurator. A înregistrat peste 15 milioane de polite emise și peste 500 de produse de asigurare implementate, furnizând funcționalități integrate și tehnologii de vârf.

Platform@Broker simplifică și optimizează activitățile zilnice ale societăților de brokeraj în asigurări. Cu peste 100 de milioane de euro prime brute subscrise în 2016, aceasta oferă flexibilitate și eficiență, adaptându-se în permanență necesităților clienților.

Aceste soluții demonstrează angajamentul BrokerNet față de inovație și excelență, oferind clienților un avantaj competitiv și o experiență de neegalat în industria asigurărilor.

O nouă etapă: colaborarea ZONK Digital și BrokerNet

Parteneriatul dintre ZONK Digital și BrokerNet marchează o nouă etapă în misiunea noastră comună de a oferi clienților cele mai bune soluții digitale. Împreună, ne angajăm să răspundem nevoilor unice ale fiecărui individ, combinând expertiza noastră în domeniul cu experiența și inovația BrokerNet în industria asigurărilor. Astfel, în continuare, ne străduim să aducem inovație, eficiență și excelență în fiecare proiect pe care îl realizăm, contribuind la succesul și satisfacția clienților noștri într-un mod semnificativ.

Crește-ți afacerea eficient!

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri din IT și pentru a putea beneficia de materiale gratuite utile pentru creșterea afacerii tale.    Postari recente

    Go to Top