fbpx

Vastint

Servicii oferite
Cele mai folosite tehnologii in acest proiect
Codeigniter
WordPress
Hootsuite
Adobe Creative Cloud
MailChimp
Google Suite
Meta Business Suite
Anul începerii
2020
Status proiect
în derulare
Echipa
7
Regiune
internațional

Despre VASTINT

Vastint este o organizație imobiliară internațională cu peste 30 de ani de experiență. Scopul Vastint este de a crea valoare pe termen lung prin investiții imobiliare. Pietrele de temelie ale operațiunilor noastre sunt gestionarea proprietăților de portofoliu și dezvoltarea proprietăților de birouri, rezidențiale și hoteliere din toată Europa.

Dezvoltare aplicație web CodeIgniter Framework

Proiectul de dezvoltare a aplicațiilor de rezervări pentru birourile Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest a fost finalizat cu succes într-un timp record. De asemenea, în anul 2023 am realizat și o  soluție inovatoare de software pentru campania de donare de sânge, evidențiind angajamentul nostru în a aduce valoare comunității.

Aplicațiile au fost dezvoltate folosind framework-ul Codeigniter 4, alegere strategică determinată de capabilitățile excelente ale acestuia și de procesul facil de dezvoltare și administrare. Această soluție a contribuit semnificativ la eficiența și succesul proiectelor pentru Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest.

Dezvoltare și administrare website

Proiectele Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest se remarcă prin website-uri moderne, iar angajamentul nostru este vizibil nu doar în aspectul atractiv, ci și în asigurarea securității ridicate a codului și infrastructurii acestor două platforme. De la începutul colaborării noastre în 2020, am direcționat eforturile către dezvoltarea și gestionarea acestor soluții digitale, concentrându-ne asupra îmbunătățirii continue a funcționalităților și a experienței utilizatorilor.

UI/UX product design

Cu dedicare, am adus o abordare inovatoare în îmbunătățirea experienței utilizatorilor pentru proiectele Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest. Prin intermediul design-ului UI/UX furnizat de echipa noastră, am modelat interfețe moderne și intuitive, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui proiect. Am acordat o atenție deosebită optimizării navigației și oferirii unei experiențe vizuale atractive, contribuind astfel la stimularea angajamentului utilizatorilor.

Optimizare pentru motoarele de cautare – SEO

Am condus cu succes strategia de SEO pentru website-urile Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest. Prin aplicarea unei optimizări constante, am sporit vizibilitatea online și am consolidat o poziționare puternică în rezultatele motoarelor de căutare. Am elaborat și consolidat o rețea solidă de legături interne și externe, contribuind astfel la performanța durabilă a optimizării SEO pentru ambele proiecte.

Social Media Marketing

În cadrul abordării noastre de Social Media Marketingatât pentru paginile Vastint România, cât și pentru Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest, am creat conținut personalizat pentru a stimula dezvoltarea naturală a paginilor. Am generat participare și interacțiune, contribuind la formarea unei comunități implicate în jurul fiecărui brand. Aceste metode au nu doar extins audiența, ci și consolidat relații durabile cu urmăritorii ambelor proiecte.

Email Marketing

Prin intermediul serviciilor noastre de email marketing, am susținut consolidarea strategiei pentru proiectele Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest. Mesajele personalizate și adaptate au avut un rol crucial nu doar în facilitarea comunicării eficiente, ci și în stimularea creșterii interacțiunilor cu audiența țintă. Cu ajutorul campaniilor bine direcționate și a conținutului relevant, am sprijinit activ construirea și menținerea unei conexiuni puternice între fiecare proiect și comunitatea lor online.

Galerie foto

1 1 1 1 1 1 1 1

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

zonk-contact
zonk-contact
Go to Top