Vastint

Servicii oferite
Tehnologii folosite
Codeigniter
WordPress
Hootsuite
Adobe Creative Cloud
MailChimp
Google Suite
Meta Business Suite
Anul începerii
2020
Status proiect
în derulare
Echipa
7 oameni
Regiune
internațional
Despre VASTINT

Vastint este o organizatie imobiliara internationala cu peste 30 de ani de experienta. Scopul Vastint este de a crea valoare pe termen lung prin investitii imobiliare.

Activitatile de dezvoltare includ achizitia de terenuri, planificarea generala, proiectarea, constructia, leasingul si vanzarile. Vastint isi desfasoara activitatea in multe tari din Europa, cum ar fi Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Spania si Regatul Marii Britanii.

Colaborarea noastră

Acest proiect a început în anul 2020 și este în derulare la momentul actual. Activitățile desfășurate de compania noastră pentru această organizație includ: dezvoltare de software personalizat (aplicații PHP MVC), dezvoltare de website-uri, servicii UI/UX design și creație grafică, servicii social media marketing, servicii SEO, servicii email marketing, servicii de administrare tehnica, servicii Microsoft 365, consultanță IT și servicii de administrare a infrastructurii existente. Ca și sub proiecte parte din acest portofoliu menționăm proiecte Timpuri Noi Square și Business Garden Bucharest.

Galerie foto

Afla cum putem să construim împreună
o soluție eficientă și sustenabilă

Go to Top